Akik dohányoztak a terhesség alatt, válaszolnátok?
Figyelt kérdés
Nem szívok sokat -tudom, ez sem mentség-, heti 4-5 szálat. Olyan kismamák válaszát várnám, akik ilyen körül szívtak hetente.
Volt valami gond a terhesség alatt? Rendben van most a baba?
Kérem, hogy akik elítélnek ne is írjanak, nem azért tettem fel a kérdést. Nem ítélkezésre van szükségem, hanem válaszokra.
Köszönöm a normális válaszokat!
2013. ápr. 19. 19:01
41/47 anonim válasza:
még nem irtam ide de nyomonkövettem a válaszokat.6hetes vagyok,és sajnos dohányzom.miota tudom hogy babánk lesz probáltam letenni,de nem ment,csak annyi h napi 3-4 szálra csökkent.viszont azon a valaszon elsirtam magam amiben elképzelte hogyan fuldoklik a picije.azthiszem ez talán segit majd nekem is.félek hogy baja lesz de nagyon nehéz ugy nem gondolni a cigire hogy körülöttem majd mindenki szivja.de ez a fuldoklos...ez sziven ütött.ez kellett.
42/47 anonim válasza:
41es! Sokszor van itt ilyen kérdés és sajnos akik ellene vannak próbálnak felhozni olyan indokokat ami úgymond észhez téríti a kedves kérdezőt. Általában jönnek a lepontozások, meg a támadások azoktól a dohányzó kismamáktól akik meggyőzték magukat, hogy velük nem történhet baj, hogy minek irogatsz ide, nem ez volt a kérdés..stb.. Én magamról is tudom, hogy vannak olyan helyzetek amikor nem feltétlenül a kedves megértő megjegyzések azok amik eredményesek lehetnek, sőt azok még meg is erősíthetik az embert, hogy jól csinálja miközben nem.. Remélem sikerül letenned neked is és kitart az akarat erőd a babád miatt!
43/47 anonim válasza:
köszi.tisztában vagyok vele hogy le kell tenni,mert ez most nem rolam szol. annak ellenére hogy anyukam is cigizett, én nem szeretném ezt. nem fogom magam becsapni hogy masnak se volt baj belole. és pont ezért irtam hogy ez kellett,mert az embernek kell egy két pofon,hogy ratérjen a jó utra.és ha meg se probalom,ha esélyt sem adok a kis csöpségnek hogy minden rendben legyen akkor fogom magam rosz anyának érezni.ő még nem tud választani.nem itélek el senkit,mindenki magabol indul ki igy én is,csak leakartam irni hogy tudjatok milyen hasznosat mondtatok.
44/47 anonim válasza:
Tényleg örülök, hogy elhatároztad magad és kívánok sok sok erőt és kitartást és persze boldog babavárást! ;)
45/47 anonim válasza:
Köszönöm!és én is ezt kívánom mindenkinek!neked is kérdezö!Remélem mindanyian boldog és örömteli idöket fogunk átélni,ahol nem kel félnünk,szégyenkeznünk,sajnálkoznunk!
Hiszen megérdemeljük!
46/47 anonim válasza:
egyes dokik szerint károsabb a babának az ideg ami benned van hogy nem cigizhetsz, mintha elszívsz egy fél szálat - jó ne egy na egy dobozzal. kitartás! (viszont ha a szülés után nagyon nem bírod - tapasztalat- ne érezze rajtad a baba szoptatáskor, nálunk ez gond volt, de változtattam és bevált)
47/47 anonim válasza:
Nővérem sosem dohányzott. Mindkét gyereke asztmás lett. Amit el is nőttek 6 éves korukra. Az immunrendszerük is szar. Velem anyu végigdohànyozta a terhességet és sosem voltam egy beteges gyerek. Olyan immunrendszerem van, hogy csak lombikkal lehetett babám, mert a szervezetem kilökte az embriót. Szóval nem lehet mindent a dohányzás számlájára írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!