Terhesség alatt fogyni/súlyt megtartani?
Sziasztok!
11 hetes kismami vagyok, és az előző terhességemről rajtam maradt 10 kg. Most elhatároztam, hogy ezzel a terhességgel nem szeretnék vizilóra hízni. Tudnátok nekem segíteni ebben? Olyan étrendre lenne szükségem, amnek megtartásával nem okozok bajt a picinek, de nem is leszek 100 kg...köszönöm szépen!
A nőgyógyászom azt mondta, hogy ne egyek kenyeret (még tkőrlésűt sem) és direkt cukrot (süti,édesség,cukor...). Rengeteg zöldség,gyümölcsöt, tejterméket, húst, halat, tojást.
Védőnő tud adni egy dietetikus által összeállított étrendet, vagy mintát amit általában cukorbeteg kismamáknak állítottak össze, ettől persze el lehet térni, mert nem vagy beteg.
Szerencsés időben vagy Te is állapotos, mert jön a nyár, a zöldség-gyümi szezon, nagyon meleg, amikor sokat kell, lehet inni (csak citromos víz), csak a végén kell vigyáznod.
Ha ügyes vagy pont ennyi kg-val fogsz menni szülni, mint most vagy és ez nem azt jelenti, hogy éhezel, hanem tényleg egészségesen táplálkozol, mert a babának valóban nem a fehérlisztre és a cukorra van szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!