A terhesség alatt muszály használni tisztasági betétet? Vagy cseréljek többször bugyit? Lehet, hogy ez hülye kérdés, de szeretném, ha válaszolnátok.
én sem használok
Van, hogy néha átázik a bugyim, de akkor lecserélem. Szerintem felesleges. Az is pénzbe kerül
Én is pont ezen gondolkodom, nekem sokkal több mint azelőtt....
8 hetes
Nekem a dokim azt mondta, hogy mivel a legtöbb tisztasági betét "műszálas",műanyag,ha nem tudsz jobb minőségűt venni, jobb, ha sűrűn cserélsz pamutbugyit. Én nyáron csak akkor használtam betétet, ha muszáj volt (utaztam, nem tudtam tisztálkodni sűrűn stb.). Egyébként vittem magammal pamutbugyit , aloés törlőkendőt és cseréltem bugyit, ha kellett.
Mostanában, hogy nincs annyira meleg, vettem egy jó minőségű betétet és azt használom, ha elmegyek otthonról. (most már táppénzen vagyok , otthon nem használok,de ha elmegyek valahova, ott nincs lehetőség bugyit cserélni, mint előtte a munkahelyen, ahol csak lányok voltak és kultúrált, nagy wc stb.) Ez szerintem megint csak egyén függő, kinek mi a kényelmes, kinek mi ad komfortérzetet.
25 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!