Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik dohányoztak a terhesség...

Akik dohányoztak a terhesség alatt, válaszolnátok?

Figyelt kérdés

Nem szívok sokat -tudom, ez sem mentség-, heti 4-5 szálat. Olyan kismamák válaszát várnám, akik ilyen körül szívtak hetente.

Volt valami gond a terhesség alatt? Rendben van most a baba?

Kérem, hogy akik elítélnek ne is írjanak, nem azért tettem fel a kérdést. Nem ítélkezésre van szükségem, hanem válaszokra.

Köszönöm a normális válaszokat!

2013. ápr. 19. 19:01
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
23%
Én naponta szívtam ennyit és semmi baja nem lett a lányomnak.
2013. ápr. 19. 19:03
 2/47 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtál. Hülye kérdés, de nem érezted szarul magad amiért szívod? Én szärul érzem magam, de mégis néha-néha rágyújtok. Pedig tudom, hogy meg kéne állnom, de nem megy.
2013. ápr. 19. 19:06
 3/47 anonim ***** válasza:
25%
Napi 5-6 szálat szívtam a nagyobbik gyerekemmel, semmi baja nem lett, a kicsivel sajnos többet, de vele is minden rendben ment, egészséges mindkettő.
2013. ápr. 19. 19:06
 4/47 anonim ***** válasza:
19%
Ezt kár is volt feltenni, mert jönni fognak ha kell ha nem azok a válaszok, hogy ha nem tudsz a szenvedélyről lemondani nem fontos, meg nem szereted bla bla. Én dohányoztam, de nem heti és nem is napi 4-5 szálat, jóval többet. Rendesen, mint egyébként. Ez akaratgyengeség, én bevallom. Manapság már a levegőtől is lehet rendellenes a gyerek, jó mondhatni lehetne azt nem lehet kivédeni, a cigit igen. Aki akaratgyenge az nem nem szereti a gyerekét, csak magát sem kevésbé. Ennyi. Több embert ismerek aki dohányzott és semmi baja nincs a mai napig a kicsinek. Olyat is ismerek, aki nem dohányzott és beteg lett. Olyat is, aki letette menet közben, a baba mégis beteg lett. Egyiket sem tudták a cigire bizonyítani. Én majdnem 41 hétre szültem 10/10-es apgarral egy gyönyörű és egészséges kisfiút. Nem, nem vagyok büszke, hogy dohányoztam, de ez mindenkinek a maga döntése!
2013. ápr. 19. 19:07
 5/47 A kérdező kommentje:
Erről amúgy nem tud senki, csak itt tudom megkérdezni. Igazából attól is félek, hogy a szülésnél a doki majd rákérdez, vagy látszik, hogy dohányoztam a terhesség alatt a méhlepényen, és a férjem is rá fog jönni, amiből válás lenne. Ez nem tudom kivédeni, hogy a doki ne kérdezzen rá, igaz?
2013. ápr. 19. 19:09
 6/47 anonim ***** válasza:
20%
1-es vagyok. De, a mai napig szarul érzem magam miatta:(
2013. ápr. 19. 19:09
 7/47 anonim ***** válasza:
11%
Én is dohányoztam sajnos ,többet szívtam mint te,de a leggyengébbet,2 éves a lányom ,egészséges ,40 héten született 3450gr al.
2013. ápr. 19. 19:10
 8/47 anonim ***** válasza:
83%

Én magam ugyan letettem a terhességem alatt, meg utána sem szoktam vissza, viszont amelyik kismamákat ismertem, akik ennyit szívtak, azoknak a terhesség alatt nem volt gond, a babák is rendben megszülettek, viszont télen 2 hetente felső vagy alsó légúti megbetegedésben szenvednek. Azt mondják, ez is lehet hatása a gyerekre nézve, ha anyuka cigizett a terhesség alatt.

Sőt, van amelyik ember csak felnőtt korában issza meg a levét annak, hogy az anyja cigizett, míg vele volt terhes, mert a következmények egészen elnyúlnak a felnőttkorig is.

2013. ápr. 19. 19:10
 9/47 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó vagyok,tőlem nem kérdezett semmit a doki,szülés után,nem hiszem,h úgy konkrétan látszana,mert öregedett,meszesedett lepény bármi mástól is lehet
2013. ápr. 19. 19:11
 10/47 anonim ***** válasza:
0%
Így utolsó előtti
2013. ápr. 19. 19:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!