Szerintetek ez mi lehet? Vagy hogy lehet? Kb 3 hete pozítivat teszteltem. Ma voltam dokinál, de azt mondta lehet hogy nem is terhesség mert csak kevés vér látható méhűrben, vagyis olyan mintha készülne megjönni. Nyálkahártya 3mm.
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 12:44
371/541 A kérdező kommentje:
Én 2 hét mulvára gondoltam, vagyis julius 6-ára tervezem ha addig nem lesz semmi gond, de ne legyen! Nekem is megvannak az előzők :( tudom milyen fájdalmas látni, én is sokszor megnéztem , azóta se tudtam eldobni :((
2013. máj. 17. 20:03
372/541 anonim válasza:
Azaz juni 6ugye :D juliusban mar nagyobb lesz :)) igen megnezegettem. Kar volt. Elfogott a lelki fajdalom. Milyen boldog voltam. Leirhatatlan. Remelem hamarosan ujra atelhetem es nem lesz baj.
373/541 A kérdező kommentje:
Ja igen elirtam bocsi június akart lenni :) Elhiszem, de kivánom hogy minnél előbb sikerüljön kihordanod egy egészséges szép babát!!!
2013. máj. 17. 21:03
374/541 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem megkérdezni hogy veszélyeztetett terhes lettél? Vagy ez hogy működik?
2013. máj. 17. 21:15
375/541 anonim válasza:
Igen. Sajnos az. Emlegetett vmi kicizsgalast a nodoki de majd 3het mulva lesz meg a szovettan akkor rakerdezek. Tegnap megcsipte a kezem egy szunyog es atomra bedagadt a kezfejem. Ezek mutans szunyogok. Ma megint elegge verzek tegnap mar alig volt valami. Folyasod bovebb vizesebb? Nekem meg az volt a legelejen.
376/541 A kérdező kommentje:
Igen, multkor én is igy jártam egy szúnyoggal, nekem nem olyan pár napja volt fehér és kicsit sűrübb de egy napot csak azóta semmi ilyesmi. Ja azért kérdeztem amugy mert akk én valószínű nem leszak az ugye? Csak mert neten azt olvastam hogy 2 spontán vetélés után lesz az valaki.
2013. máj. 18. 12:56
377/541 anonim válasza:
Veszelyeztetett akkor is lehetsz ha akar z elso terhesseged,ccsak komplikacio van mondjuk allando verezgetes,hematoma,ciszta stb.. Ezt orvos donti el.az egyik bnom 2honapig fekudt korhazban mert nagyon kozel a mehszajahoz tapadt meg a baba. No,de ilyenrol nem beszelunk. Varjuk a babat szep es egeszseges lesz. Hany evesek vagytok?
378/541 anonim válasza:
nekem mar a mostani is veszelyeztetett volt. az elso egy hetben nekem is mindjart megjon erzesem volt. aztan elmult .
379/541 A kérdező kommentje:
Csak azért érdekelt mert az első babámat elvesztettem, spontán vetélésem volt, és hallottam hogy akár a köv. terhesség veszélyeztetett lehet. Amugy hogy jön ide a kor? :)
2013. máj. 18. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!