Szerintetek ez mi lehet? Vagy hogy lehet? Kb 3 hete pozítivat teszteltem. Ma voltam dokinál, de azt mondta lehet hogy nem is terhesség mert csak kevés vér látható méhűrben, vagyis olyan mintha készülne megjönni. Nyálkahártya 3mm.
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 12:44
341/541 A kérdező kommentje:
MÉG NEM MEREK ÖRÜLNI, mert két ismerősömnek is megmutattam és szerintük ezt ne vegyem pozinak mert nagyon halvány :(
sajnos nem tudok képet rakni róla de keresek neten egy hasonlót és azt felrakom, tényleg nagyon sajnálom ami történt veled :(((
2013. máj. 15. 20:06
343/541 A kérdező kommentje:
Ennél egy picit halványabb de lehet látni, szerinted téves lehet?
2013. máj. 15. 20:11
344/541 A kérdező kommentje:
2013. máj. 16. 06:44
346/541 A kérdező kommentje:
Bocsi de nem használtam még soha ezt az oldalt, és kicsit béna vagyok hozzá :) mindjár elküldöm a jó linket.
2013. máj. 16. 06:49
348/541 A kérdező kommentje:
Azért igy raktam fel mert a kép olyan homályos hogy nem lehet rajta látni, csak élőben. De ha gondolod azt is megmutatom meg érdekelne a véleményed is.
2013. máj. 16. 06:51
349/541 anonim válasza:
szia! a negativjat nezve ez pozitiv.szepen naponta erosodni fog! ugy orulok neked. en most varom a mutetet. olyan gorcseim vannak mivek verzek hogy nem kell tagitani. kinyilt a mrhszajam. legalabb ezt meguszom. irok majd! halkan de gratulalok! erzel vmit ami most masabb?
350/541 A kérdező kommentje:
Jajj nagyon sajnállak, igazságtalan az élet:( olyan rossz most igy örülnöm. :(
Hát a mellem fáj de nem vészes, meg mingyárt megjön érzés,enyhe fájdalommal, mindig szaladok a wc-re hogy most biztos megjött mert teljesen olyan, Azért még félek hogy nem lesz belőle semmi. Holnap reggel csinálok másikat x-epilt vettem .
2013. máj. 16. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!