Szerintetek ez mi lehet? Vagy hogy lehet? Kb 3 hete pozítivat teszteltem. Ma voltam dokinál, de azt mondta lehet hogy nem is terhesség mert csak kevés vér látható méhűrben, vagyis olyan mintha készülne megjönni. Nyálkahártya 3mm.
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 12:44
302/541 anonim válasza:
szerintem azert mert vekony vagyok. :) mindjart lefotozom.
305/541 A kérdező kommentje:
De jóóó, aranyos kis pocid van :), nekem tuti csak akkor látszana majd ha már közép idős lennék, én duci vagyok :)
2013. máj. 10. 20:29
306/541 anonim válasza:
szerintem ez egyenfuggo is. lattam nalam vekonyabb csajt es 5hos terhesen senmi nem latszott. koszi :) kemeny is ma. szerintem az idojaras miatt. de jo lenne ha pozit tesztelnel ;)
307/541 anonim válasza:
Gratulálok a picihez, de azért az a poci még nem a babás poci ám :) gondolj bele, még csak pár mm-es, mint egy kis babszem, hogyan lenne ekkora pocid tőle? :) igazából csak fel vagy puffadva, de tudom én is mekkora öröm az ilyen pocak is! :)
Kedves kérdező, Neked pedig nagyon szurkolok továbbrA IS!
308/541 anonim válasza:
köszi! igen szerintem is puffadok is. a mehem elorehajlo az novekszik azert latszik pici poci :) juj ugy izgulok a holnapi teszted miatt.
309/541 A kérdező kommentje:
Én is nagyon :) tegnap óta eléggé szédülök is meg enyhe hányimgerem van , nem akarom hogy csak azért legyenek mert beképzelem :) talán azért ennyire nem lehet :) a mellem is jobban fáj már :)
2013. máj. 11. 11:52
310/541 anonim válasza:
hanyinger meg korai lenne. az nekem 6. hettol kezdodott. de meg egyszer sem hanytam :) de izgi. ugy szoritok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!