Szerintetek ez mi lehet? Vagy hogy lehet? Kb 3 hete pozítivat teszteltem. Ma voltam dokinál, de azt mondta lehet hogy nem is terhesség mert csak kevés vér látható méhűrben, vagyis olyan mintha készülne megjönni. Nyálkahártya 3mm.
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 12:44
281/541 anonim válasza:
Gondolomm. :) hat meg en milyen turelmetlen vagyok a holnap reggeli uh miiatt.
282/541 A kérdező kommentje:
Na miujság? Megvolt az uh? Babával minden oké??
2013. máj. 6. 19:21
283/541 anonim válasza:
Voltam. Kicsi. 5hetesnek felel meg. Szivhang sincs. 1hetem van. Ha nem no akkor missed ab, :(((( szetsirtam magam. Jah es ezt maszek mondta, nert reggel a korhazban elmertek.
284/541 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom !!! Hát nem is tudok mit irni annyira meglepődtem , komolyan úgy örültem neki majdnem mint te , és azt lehet tudni hogy miért nem nőtt? Elhiszem hogy nagyon fáj , ismét rossz hír :(((
2013. máj. 7. 16:12
285/541 anonim válasza:
Nemtudom. Azt sem ertem a korhazban miert mondtak h minden ok. Nagyon sokat sirtam. Nekem mar 12eve volt egy missed abom. Ott 6hetesen meg volt szivhang. Fuuu belepusztulok olyan szomoru vagyok.
286/541 A kérdező kommentje:
Mikor voltál a kórházba? Amugy a kora az biztos? Mármint nem lehet hogy késöbbi peteérésből van, vagy az kizárt? Hát azt elhiszem annyira sajnálom hogy eddig így alakultak a dolgok , de egy kis remény még talán van!
2013. máj. 7. 20:04
287/541 anonim válasza:
Marc 15, volt az utolso mensim aprilis 8 mar pozi tesztem volt. Szoval jok a datumok. Itt mar csak a csoda segitene.
288/541 anonim válasza:
Hezfo reggel volt a korhaz. Este meg a maszek. 2orvos 3felet mondott ??? Jo az egeszsegugyunk :(
289/541 A kérdező kommentje:
Akkor a kórházban azt monták hogy minden oké? A maszeknál meg már azt hogy kicsi és nincs szívhang? :( Hát igen ez Magyarország... :(
2013. máj. 8. 17:13
290/541 anonim válasza:
Pontosan. Azt mondtak a korhazban hogy szikholyag es az taplalja majd a babat. Nagyon felek a hetfotol. Akkor leszek 8+3 :(( almomban nem gondoltam hogy ez lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!