Szerintetek ez mi lehet? Vagy hogy lehet? Kb 3 hete pozítivat teszteltem. Ma voltam dokinál, de azt mondta lehet hogy nem is terhesség mert csak kevés vér látható méhűrben, vagyis olyan mintha készülne megjönni. Nyálkahártya 3mm.
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 12:44
332/541 anonim válasza:
nemtom. reggel meg beszaladok a korhazba megnezetem. de nagyon elegem van. rairta a papirra h missed ab 6-7. csutortok meg us akar muteni. :((( nem ertem akkor multheten miert dobogott a szive? most miert nen.?
333/541 A kérdező kommentje:
Hát ez az , ezt nem értem én se , ahány orvos annyi félét láttak, kész vicc amit művelnek ! Te meg csak kikészülsz :((
2013. máj. 13. 21:30
334/541 anonim válasza:
reggel megnezett 2 foorvos is. sajna 5hetesnek felel meg es nem el. csutortok mutet. :((( nalad mizu?
335/541 A kérdező kommentje:
Sajnálom nagyon:(( nem lehet könnyű neked most :((( nekem még eddig nem jött meg , holna holnap után kellene , de nagyon nem várom, vettem 2db tesztet Intimed-et , nem tudom mennyire jó-e majd ha nem jön meg akkor holnap reggel megcsinálom az egyiket.
2013. máj. 14. 16:28
336/541 anonim válasza:
Nekem az is pozi lett. Drukkolok!
337/541 A kérdező kommentje:
Köszi! Gondolom hogy nem vagy jól ezért nem is kérdezem :( amugy most már ki vizsgálnak ha kéred?
2013. máj. 14. 16:38
338/541 A kérdező kommentje:
Szia miujság van veled?
Kb 10 perce csináltam meg az egyik tesztet, mert reggel nem volt időm, és nagyon nagyon halványan ott van második csík, de viszont a két csík között száradási folt vagy mi van, igy nem tudom hogy érvényes-e így is, mind1 ez ad egy kis reményt, holnap reggel a másikat csinálom meg.
2013. máj. 15. 17:05
339/541 A kérdező kommentje:
Megnéztem újra a tesztet mostmár jól kivehető, de nagyon halvány, gondolom azért mert késő délutáni.
2013. máj. 15. 17:07
340/541 anonim válasza:
jaj dejo. kivanom h sikeruljon! es ne jarj uugy mint en. kepet tudsz feltolten? mar pirosan verzek. reggel vervetelen mondta a no hogy ilyen hamar elkezdtem verezni a gyogyi letevese utan az azert van mert amugy se maradt vilna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!