Szerintetek ez mi lehet? Vagy hogy lehet? Kb 3 hete pozítivat teszteltem. Ma voltam dokinál, de azt mondta lehet hogy nem is terhesség mert csak kevés vér látható méhűrben, vagyis olyan mintha készülne megjönni. Nyálkahártya 3mm.
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 12:44
351/541 anonim válasza:
Kedves vagy. Tul vagyok rajta. Nemsoka engednek haza. Majd leirom mi volt. A venam szetdurrantotta egy tanulo anesztes. Ugy faj. Fel van dagadva. Tagitani nem kellett. Most nagyon verzek es gorcsolok. Az egyik X epilt megcsinalhatod este is..:) szoritok!
352/541 A kérdező kommentje:
A lényeg hogy ennél nagyobb baj nem történt veled, én amugy nagyon rettegtem a műtéttől, ugye beutaló nekem is meg volt már irva, tényleg nálad h h nem vártak egy hetet kb? Vagy tuti kellett volna orvosi segitség?:( Hát lehet ellövöm , amugy sem birtam volna ki hogy ne csináljak még egyet :)
2013. máj. 16. 16:16
353/541 anonim válasza:
Kedves vagy. Tul vagyok rajta. Nemsoka engednek haza. Majd leirom mi volt. A venam szetdurrantotta egy tanulo anesztes. Ugy faj. Fel van dagadva. Tagitani nem kellett. Most nagyon verzek es gorcsolok. Az egyik X epilt megcsinalhatod este is..:) szoritok!
354/541 anonim válasza:
Nem lehezett varni. Mar nagyon vereztem is. Itt ilyenkor mar az en egeszsegem a tet. Mar itthon vok. Irj. Szurkolok.
355/541 A kérdező kommentje:
Ja értem! Még nem csináltam meg ,elég sokat ittam , meg wc-én is voltam sokat, lehet tök negativat mutatana,sztem várok estig.
2013. máj. 16. 17:25
356/541 anonim válasza:
A hcg ilyenkor gyorsan termelodik. A csik erosegge tesztfuggo. Nekem mondjuk az xepil volt a leghalvanyabb. De valakinek meg az valt be..
357/541 A kérdező kommentje:
Vettem egy másikat is amugy :) One Minutes , ez is DM-es , de ezt nem teszt csík, lehet jobban kimutatná nem? Vagy nincs jelentősége?
2013. máj. 16. 18:01
358/541 anonim válasza:
A one step az jo! :) azt csinald!
359/541 A kérdező kommentje:
2013. máj. 16. 19:23
360/541 anonim válasza:
Mondtam!!! Juppijeee! :))))) ez holnapra meg erosebb lesz. Nekem is ilyen volt! Gratulálok! Hivatalosan KISMAmA vagy! ;) kezdj el folsavat szedni!!!!! Jaj ugy orulok! Igaz faj a hasam de kit erdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!