Szerintetek ez mi lehet? Vagy hogy lehet? Kb 3 hete pozítivat teszteltem. Ma voltam dokinál, de azt mondta lehet hogy nem is terhesség mert csak kevés vér látható méhűrben, vagyis olyan mintha készülne megjönni. Nyálkahártya 3mm.
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 12:44
401/541 anonim válasza:
egyaltalan nem. :( xarnsk itt mindenre.
402/541 A kérdező kommentje:
akkor ne hagyd magad, muszáj lesz valamit csinálniuk, ez igy nem normális sajnos.
2013. máj. 20. 13:36
404/541 A kérdező kommentje:
elég elkeserítő hogy igy lesz..ják az embert:(((
2013. máj. 20. 14:57
405/541 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ez nem összehasonlítható a te problémáddal, de akármi bajom volt , mindig azt monták hát fogyni kéne, pedig lehet nem is attól volt.
2013. máj. 20. 14:58
406/541 anonim válasza:
szerintem sincs koze hozza. hany kilo vagy?
407/541 A kérdező kommentje:
Ja nem is azért irtam csak hogy lásd más problémával is le..arnak az orvosok. Amugy 80 körül sajnos, egyszer már sikeült lemennem 72-re , de nagyon gyorsan vissza is jött :)
Ugyhogy bizom benne hogy nem fogok nagyon sokat hízni még.
2013. máj. 20. 19:47
408/541 anonim válasza:
valaki fogy a terhessege alatt. en a 9het alatt 0,5 kg ot hiztam pedig ejjel nappal zabaltam szo szerint. akkor neked figyelni kell majd a cumorra is szerintem. jok az ertekeid szoktad merni?
409/541 A kérdező kommentje:
Tudom , csak nehéz lesz ellenállni :)) Amugy nem szoktam mérni. Nem birtam ki vettem még egy x-epilt tesztcsíkosat abba ugy is kettő van, muszáj látnom hogy azóta erősödik -e a csík. :)
2013. máj. 21. 15:50
410/541 anonim válasza:
de edes :) en ugyanezt csinaltam. elveztem h fel perc alatt kijott a csik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!