Szerintetek ez mi lehet? Vagy hogy lehet? Kb 3 hete pozítivat teszteltem. Ma voltam dokinál, de azt mondta lehet hogy nem is terhesség mert csak kevés vér látható méhűrben, vagyis olyan mintha készülne megjönni. Nyálkahártya 3mm.
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 12:44
361/541 A kérdező kommentje:
Köszönöm aranyos vagy ! :) Már szedem 2 hónapja DM-es kismami vitamint, remélem , reggel megcsinálom a másik x-epilt, szombaton meg a másikat fajtát :) Azért ne mondj ilyet hogy kit érdekel :(
2013. máj. 16. 20:08
362/541 anonim válasza:
Helyes. Kell a vitamin! Milyen jo lett volna ha nem tortent volna ez :( csak par het kulonbseg lett volna. Tenyleg nagyon orulok nektek! :) majd meglatod milyen jo erzes allapotosnak lenni :))) engem odavagott ez az altatas. Meg mindig eleg rossz a kozeruetem. Kicsit kijottem a kutyammalDe irto kaba es gyenge vagyok.
363/541 A kérdező kommentje:
Igen nagyon jó lett volna , úgy sajnálom :( kiváncsi vagyok amugy hogy milyen lesz , milyen érzés, amugy aggódok egy kicsit mert a hasam fáj mintha meg akarna jönni, de talán ez nem olyan nagy gond, bizom benne :) Amugy nem kellene feküdnöd , pihenni?
2013. máj. 16. 20:29
364/541 A kérdező kommentje:
Sziia, megcsináltam a másik x-epil tesztet kb ugyan olyan mint a tegnap délutáni, nagyon picit erősebb . Nem igazán akar erősödni.
2013. máj. 17. 07:37
365/541 anonim válasza:
Szia.nyugi. Az xepil az ilyen volt nwmekem is. Bena egy teszt. Majd meglatod a masik szep pozi lesz! ;) fuu en alig elek.
366/541 A kérdező kommentje:
Akkor jó :) Meg olyan lassan is szivta fel a vizeletet azt hittem nem is lesz jó , szerintem azt majd csak vasárnap csinálom meg, visszagondolva az előző terhességemre, akkor 31. nap csináltam az első tesztet és az nagyon szép erős volt, most meg 25-26-27 napon csináltam. Hát azt elhiszem testileg lelkileg is nagyon megvisel egy ilyen műtét :(((
2013. máj. 17. 11:40
367/541 A kérdező kommentje:
Megnéztem, kalkulátor szerint még csak 3hét 5napos terhes vagyok, valoszínű azért ilyen halványak a tesztek még, peteéréstől kb most vagyok a 14. napon.
2013. máj. 17. 16:29
368/541 anonim válasza:
Ocsak nyugalom. En is ilyen izgi voltam.naponts 2tesztet is csinaltam. Volt h estere erosebb lett. 14. 15. Napon nekem mar jol latszodott. Neked is szep eros lesz ;)
369/541 A kérdező kommentje:
Nem birtam ki ellőttem a másik tesztet ( One Minutes) de nagyon halvány , bár nagyon sokat ittam, ez van ha ez ember türelmetlen :) most már nincs több itthon , ugyhogy jövőhét vége fele csinálok csak hogy legyen egy szép erős tesztem is. Szerinted mikor menjek dokihoz?
2013. máj. 17. 18:37
370/541 anonim válasza:
Ha nem verzel akkor raer mensi kimaradast koveto 7-14 nap mulva. Nekem mar lattak 4+5naposan a pici petezsakot :) nekem megvannak a tesztjeim feldatumozva :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!