Szerintetek ez mi lehet? Vagy hogy lehet? Kb 3 hete pozítivat teszteltem. Ma voltam dokinál, de azt mondta lehet hogy nem is terhesség mert csak kevés vér látható méhűrben, vagyis olyan mintha készülne megjönni. Nyálkahártya 3mm.
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 12:44
381/541 A kérdező kommentje:
Jah értem :) Amúgy nem titok , 21 :) Szemtelenül fiatal :)
2013. máj. 18. 20:58
382/541 anonim válasza:
juuu holbaptol csokolom! :D 31 multam. a parom 35 tolti juniusban. az oregek :)) kezdek eletre kapni.
383/541 A kérdező kommentje:
Bocsi de most kicsit összezavarodtam eddig végig veled beszéltem? :))) Minden oké közted és a párod közt akkor? Vagy ezt most nem értem :)
2013. máj. 18. 21:40
384/541 anonim válasza:
igen végig velem. egyszVer irt vki ide mostanaban. a parommal se vele se nelkule van. mostmar rakok monogrammot h tudd en tartok itt vegig veled. mar a kerdes kiirasa ota :))
V. ;) vmi uj tunet? mensi sehol az a lenyeg!
385/541 A kérdező kommentje:
Akkor jó :) Mensi sehol, ez jó jel viszont semmi új tünet nincs eddig csak a derekam fáj meg a mellem , meg ugye a minygárt megjön érzés, a baj az hogy megcsináltam reggeli elsőböl az x-epil tesztet és egyeltalán nem erősödött , ugyhogy most nagyon aggódok, nem tesztcsíkot vettem hátha jobb a vizeletsugaras, csak nincs valami baj. Ja szeretnék egy kis segitséget kérni, mert már teljesen összezavarodtam, ápr. 21-én volt meg utoljára, május 1-2-a körül volt peteérésem akkor most hanyadik napon vagyok peteérés után? :)))) ha jól számolom akkor 17 , de már semmit nem értek :)))
2013. máj. 19. 09:25
386/541 anonim válasza:
hagyjad mar azz t a xar xepilt. nekem mar minden tesztem 2csikos volt az meg dpo. 19en. meg halvany
. majd lefotozom neked. nekem a gyogyszertari royal hcg mensi elott eros csikos lett kazettas. nyugi. az xepil a bena.
387/541 A kérdező kommentje:
Képzeld csak én voltam a türelmetlen , nagyon szép erős csíkom lett :) mingyárt felrakom :)
2013. máj. 19. 09:55
388/541 anonim válasza:
jaj de jo! mondtam en. hallgas az oregre :)
389/541 A kérdező kommentje:
Most nem tudom még felrakni, de majd este megpróbálom :)
Amúgy jobban vagy? Nem tudom mi van velem de olyan rossz lett a közérzetem , sehol nem jó lenni, senkihez nincs kedvem :( Pedig nagyon örülök :)
2013. máj. 19. 11:56
390/541 anonim válasza:
ez termeszetes dolgoznak a hormonok. en mindenkivel osszevesztem az elejen. meg mindenen bogtem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!