Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab után mikor kellene...

Missed ab után mikor kellene legkésőbb megjönnie? Az anti-tpo miatt vetélhettem el?

Figyelt kérdés

Már öt hete volt a műtét, de még nem jött meg... hosszú történet az enyém.. de tömören leírom.

5 hete megindult a vetélés, 7 hetes terhes voltam.. előtte gyanakodtak, hormonproblémára ezért endokrinológushoz mentem, de csak pár hormont tudtak nézni a terhesség miatt...

3 héttel a műtét után visszamentem a szövettanért, amiben nem találtak magzati elemeket, ezért elküldtek vérvételre és ultrahangra, ami alapján kiderült, hogy nincs semmi gond.. a hcm is 0 lett... terhesség sem látszott még a mellkasomban sem...:)

Na ekkor úgy gondoltuk a párommal, hogy mivel rendben van minden ezért onnantól már voltunk együtt igaz védekeztünk!

A minap megkaptam az eredményét a hormonvizsgálatnak levélben.. és mivel ők úgy tudják, hogy terhes vagyok ezért visszahívtak, azzal hogy nincs semmi gond, de figyelemmel kell követniük a terhességet...

Minden rendben volt a leletemen kivéve az Anti-tpo értéket ami 60 alatt kellene hogy legyen nekem meg 2500 lett...

Jövő héten visszamegyek az endokrinológushoz, és akkor végül minden kiderül...

Viszont még nem jött meg és félek, hogy most mitől nem jön már meg?? A terhesség előtt 26-27 napos ciklusaim voltak...

Fel vagyok puffadva, olyan mintha meg akarna jönni már pár napja, és szorulásom van pont, mint mielőtt kiderült, hogy terhes vagyok... nem tudom mit gondoljak, hiszen védekeztünk..

De ha most terhes leszek úgy hogy még védekeztünk is előtte meg egy évig nem jött a baba akkor biztos megőrülök...

2012. aug. 23. 15:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Na, most erre kolbászolhatna egy orvos, mert én ebből-laikusként - semmit sem értek! Ez nem válasz csak hátha épp meglátja egy hozzáértő.
2012. aug. 23. 15:29
 2/21 A kérdező kommentje:

Hát a lényeg az egészben, hogy 5 hete elvetéltem és meg is műtöttek, 3 héttel később rendben találtak mindent ezért a párommal úgy döntöttünk most már lehetünk együtt... de még mindig nem jött meg.. ennyi a lényeg..

A hormon eredményt még én se értem, azt csak azért írtam, hátha járt már így valaki és tudja mi az és tud segíteni!

2012. aug. 23. 15:50
 3/21 anonim ***** válasza:
Mi sem védekeztünk,én azt hittem terhes vagyok. Mire kiderült,hogy más miatt nem jön meg... Missed.ab után 3! Hónapig nem volt vérzésem,elmentem dokihoz,mert ugye elvileg 8 héten belül kell megjönnie. Felírt valamit,ami aztán megindította a mensim. A többire sajnos nem tudok választ adni Neked.
2012. aug. 23. 16:14
 4/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor elvileg még benne vagyok a normában... :D
2012. aug. 23. 16:22
 5/21 A kérdező kommentje:
meg nem jott meg mar 40 napja vo¨t a mutet
2012. aug. 26. 10:29
 6/21 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jött meg és a vateráról rendelt teszt ma kellett volna hogy megjöjjön, de úgy néz ki csak holnapra ér ide... Már kikészülök az idegtől, és közben meg állandóan úgy érzem, hogy azonnal megjön..
2012. aug. 27. 16:50
 7/21 nini24 ***** válasza:

Szia!

Mindenekelőtt sajnálom, hogy te is átmentél ezen a borzalmon!

Nekem májusban volt a műtét, 13 hetes voltam, beteg volt a baba. Rá majdnem pont 6 hétre jött meg, úgy, hogy én elkezdtem már a műtét után méhpempőt enni, meg barátcserjét, E-vitamint. Tehát ezzel a sok egészséges cuccal is csak 6 hétre jött meg... Tehát sztem simán belefér, ha 8 hétig nem jön meg. Azóta pedig több mensim nem is volt, 10 hetes kismama vagyok! Szóval kitartás! Állj hozzá nagyon pozitívan, kitartás! :)

2012. aug. 27. 18:03
 8/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, remélem én is hogy még most megjön de utána már nem fog! :D Gratulálok és jó egészséget kívánok! :D puszi
2012. aug. 27. 19:00
 9/21 A kérdező kommentje:
Nem fogjátok elhinni, hogy terhes vagyok!!! :):) Teszt pozitív, de még az orvos nem látott semmit! Nem hiszem el, hogy még meg se jött és már újból... :D
2012. aug. 30. 15:45
 10/21 nini24 ***** válasza:
Nagyon drukkolok,h minden rendben legyen! :))
2012. aug. 30. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!