Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kell legkésőbb elmenni...

Mikor kell legkésőbb elmenni a belgyógyászatra EKG-ra?

Figyelt kérdés
Fél éves kisfiamra nem túl gyakran tud más vigyázni, így elég lassan jönnek össze a terhességi vizsgálatok (most 9 hetes az új terhesség). Meddig kell meglennie az EKG-nak?
2010. okt. 5. 10:58
 1/8 anonim ***** válasza:

Az én dokim 12 hetesen kezdi meg a terhesség gondozást, addig sehová sem kell mennem. (sem védőnőhöz, sem vérvizsgálatra, stb) Tehát nem maradsz le semmiről.

Én majd olyan 13-14 hetesen fogok eljutni.

De szerintem jobb elmenni, mielőtt jön a tél, a beteges időszak.

A lányommal már jó nagy hasam volt, amikor elmentem.

2010. okt. 5. 11:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Szuper, köszi! :) Persze, megyek én minél előbb, csak ez úgy működik, hogy max. heti kétszer van bébicsőszöm, azt sem bírja egy óránál tovább a gyerek. Szóval egy alkalommal vérvétel, két hét múlva eredményért menni, majd következő alkalommal mehetek csak ekg-ra, mert sorban ülni a nőgyógyászaton eredményért plusz a belgyógyon is, az már túl hosszú idő a nagyfiamnak nélkülem! :)
2010. okt. 5. 11:08
 3/8 anonim ***** válasza:
én nem voltam megmondom őszintén, fogorvosnál sem és a kutya nem vette észre.
2010. okt. 5. 11:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem a háziorvos csinálta, és kb. 25 hetesen voltam.
2010. okt. 5. 11:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Hű! Akkor tényleg nem vagyok elkésve! :) Az első terhességemnél mondta a nőgyógyász, hogy ráérek vele, de a védőnő meg teljesen leszólta nekem az orvost, hogy hát dehogy érek rá.
2010. okt. 5. 12:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem 8 hetesen csinálták. Nem tudom, hogy lesz-e még.
2010. okt. 5. 16:28
 7/8 A kérdező kommentje:
Az elsőnél nekem is kb. akkor volt, és nem csináltak többet.
2010. okt. 5. 16:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Én sem voltam, ki sem volt töltve a könyvemben- sem a védőnő, sem az orvosom nem érdeklődött, ill beutalót sem adtak rá.
2010. okt. 5. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!