Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor indítják meg legkésőbb...

Mikor indítják meg legkésőbb a szülést?

Figyelt kérdés

Bár még a kiírt időponton belül vagyok, de azért kíváncsi lennék, hogy mikor indítják meg legkésőbb a szülést, ha nem indul be magától a kiírt időpontig. Nekem a 36. hét óta kevesebb a magzatvizem. Ebben az esetben, ha nem születik meg a babám a 40. hétig sem, akkor maximum mikor indítják meg, előbb, mint akinek normál mennyiségű még a magzatvize?

37+6hkm

2012. júl. 17. 14:20
 1/5 anonim válasza:
akkor inditják be a szülést ha 41 vagy 42 hetes vagy és semmi fájdalmad nincs!! ha nem indul be ugy se akkor császároznak!!sok sikert!
2012. júl. 17. 14:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha vészesen kevés a magzatvíz, akkor bármikor megindíthatják, akár előbb is mint a 40. hét. De gondolom majd alaposan megvizsgál a doki.

Önmagában kevesebb magzatvízzel és végig lehet hordani, gondolom közben majd figyelik a baba tápanyag-ellátottságát, és ha az rendben van, lehet neked sem indítanak sokkal előbb, mint másnak.

Amúgy orvosa/kórháza válogatja. Nekem elméletileg a 41. héten indította volna meg (itt alapból nem vártak volna plusz 2 hetet terminuson túl), de kiderült, hogy zavaros a magzatvíz, így végül 40 hét 3 napra indították.

2012. júl. 17. 14:29
 3/5 nittababy ***** válasza:
48%
barátnőmnek akkor indították meg a szülés mikor átlépte a kiírt időpontot!!
2012. júl. 17. 14:30
 4/5 timszy25 ***** válasza:
Nekem a kiírt időpont után egy héttel indították be.
2012. júl. 17. 14:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Elvileg nekem csak kicsivel kevesebb a magzatvíz, bár akkor megijedtem, de a doki megnyugtatott, hogy ekkor ez már normális. Csak azt nem értem, hogy mitől lett kevesebb.
2012. júl. 17. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!