Mikor indítják meg legkésőbb a szülést?
Bár még a kiírt időponton belül vagyok, de azért kíváncsi lennék, hogy mikor indítják meg legkésőbb a szülést, ha nem indul be magától a kiírt időpontig. Nekem a 36. hét óta kevesebb a magzatvizem. Ebben az esetben, ha nem születik meg a babám a 40. hétig sem, akkor maximum mikor indítják meg, előbb, mint akinek normál mennyiségű még a magzatvize?
37+6hkm
Ha vészesen kevés a magzatvíz, akkor bármikor megindíthatják, akár előbb is mint a 40. hét. De gondolom majd alaposan megvizsgál a doki.
Önmagában kevesebb magzatvízzel és végig lehet hordani, gondolom közben majd figyelik a baba tápanyag-ellátottságát, és ha az rendben van, lehet neked sem indítanak sokkal előbb, mint másnak.
Amúgy orvosa/kórháza válogatja. Nekem elméletileg a 41. héten indította volna meg (itt alapból nem vártak volna plusz 2 hetet terminuson túl), de kiderült, hogy zavaros a magzatvíz, így végül 40 hét 3 napra indították.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!