Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány ujjnyinál indítják a...

Hány ujjnyinál indítják a szülést?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hány ujjnyinál van, hogy már szülés van?

Jelenleg bő 1 ujjnyit mondott a doki ennyire vagyok nyitva, c1111 a papíron az értéke a méhszájnak, ha tovább nyílik indítják? Vagy mi lesz?

Akkor is ha nincs fájás? Tehát ha tovább tágul esetleg lehet ottfog a kórházban, pedig nincs semmi jele a szülésnek, mármint nincs fájás, nem ment el a nyákdugó és esetleg a baba is jól érzi magát bent. Az nst mér keményedést, de nekem ezek nem kellemetlenek, feszesebb a hasam akkor az tény, de nem vészes.

2012. máj. 26. 20:38
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem inditanak!!!!1-2ujjnyi úgy mond még elmegy... én 2ujjnyin haza mentem..

3-4 amivel azért kórházba kell lenni!!!!!!!!!

Ha elmegy a nyákdugó akkor sem vészes valakinek egy héttel előtte megy el..amit itt leírtál nem vészes!!!

2012. máj. 26. 20:45
 2/10 anonim ***** válasza:
bocs lemaradt....3ujjnyinál bent fognak!!
2012. máj. 26. 20:46
 3/10 A kérdező kommentje:

Akkor jó :)

Nem tudom egy hét alatt mennyit tágul a méhszáj. Néha fura érzés van odalent a hüvelynél, ezt akkor tájt óta érzem ahogy elkezdett kinyilni és még mindig érzem, néha apró szúrás, vagy valami mintha levegő lenne ott, illetve a gyerek is szokott ott matatni.

Kipottyanni csak úgy úgysem fog :)

2012. máj. 26. 21:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Még meddig húztad a két ujjnyival?
2012. máj. 26. 21:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálam a következőképpen történt:

36 hetesen 2 ujjnyira voltam nyitva, az orvos azt mondta, most már bármikor szülhetek. Nem szültem, ezért berendelt a kiírt napon, amikor azt mondta, hogy már 4 ujjnyira nyitva vagyok, úgyhogy ott helyben burkot is repesztett. Kicsit azóta is furcsának találom az esetet, mert semmi fájásom nem volt előtte, persze lehet, hogy igazat mondott, mert a burokrepesztést követő két órán belül a kezemben foghattam a babámat úgy, hogy fájásokat csak bő egy órán keresztül éreztem.

Viszont azóta is úgy érzem, a szülésindítás legfőbb oka az volt, hogy épp ő volt ügyeletben.

2012. máj. 26. 22:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
4 ujjnyira voltam tagulva, amikor a dokinom "elfolyatta" a magatvizem, az nem tudom inditasnak szamit e.
2012. máj. 26. 23:05
 7/10 A kérdező kommentje:
Akkor ha így szépen nyílik és húzom még, ráadásul nincs különösebb fájdalmam, akkor rövidebb vajúdás vár? Valahogy így értettem amiket írtatok, remélem :)
2012. máj. 27. 09:26
 8/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok..:)Hát ezt nem tudni előre mindenkinél más a szülés jelei is...

Szerdán megvizsgált 2ujjnyira a méhszáj,másnap éjjel megszültem..:)lassan is tágulhat így rövidebb lesz a vajúdásod lassan felkészit,nálam is voltak keményedések napi többször napokig...magzatvíz elfolyástól 2,5órán belül meg lett a harmadik babám..

2012. máj. 27. 19:47
 9/10 A kérdező kommentje:

na akkor a 2,5 óra az egész jó, ahoz képest, hogy van aki 8-10 órát is vajúdik.

Gondolom az is kemény volt azért.

Egyébként hogy kell elképzelni, tudom van hogy jön pl 5 percenként fáj valameddig, aztán sűrűsödik, nade a végén már nincs szünet, akár 1 órát is fáj egyfolytában?

2012. máj. 27. 19:52
 10/10 A kérdező kommentje:
4 ujjnyi már szülés közeli, valahogy 5 ujjnyinál van már a szülés, azt hiszem
2012. máj. 27. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!