Mikor indítják be a szülést, mit mondjak?
Illetve ez bután hangzik elnézést, de talán a hasonló cipőben járó/járt kismamák tudnak segíteni:
37. hétben járó terhességi cukros kismama vagyok.
Betartom a diétát, értem ezalatt, hogy a babám nem nagyobb az átlagosnál és a cukrot leszámítva, panaszmentes voltam.
Viszont most már kínszenvedés minden nap:(Nem megy az alvás, evés,ülés sehogy sem jó, szenvedés minden nap, és arra gondoltam, hogy csütörtökön beszélnék a dokimmal, ha már lehet indítsa meg a szülést.Természetesen bízom benne és ha azt mondja, még nem, akkor nem, csak kíváncsi vagyok, hogy volt ez másnál?
Volt valakinek ilyen?
Köszönöm, előre is az értékes válaszokat, a "majd jön ha jönnie kell" válaszokkal ne is fáradjatok szerintem...
Ne haragudj, hogy írok, tudom erre nem vagy kiváncsi:-(
Nem értem, hogy a saját kényelmed érdekébe hogy tudnád felborítani a természet rendjét, nem véletlen a 40 hét, amit bent töltenek a babák. Valószínűleg NEKI van szüksége még erre a 2-3 hétre. Nem neked. Ezt olyan nehéz feláldozni az életedből?? Hányszor vár babát egy nő az életében? 2-3-4-szer? Igen, a 70-80 évünkből max. ennyiszer kell feláldoznunk 40 hetet. Ilyen csoda többször (normál esetben) nem következik be. Élvezni kellene minden percét.
38 hetes terhes múltam, 2 éves 3 hónapos kisfiam mellett, egyáltalán nem tudok pihenni, vizesedik kezem-lábam, éjszaka 2 óránként fent vagyok, vagy pisilni járok, vagy nem kapok levegőt a hasamtól, vagy a kisfiam sír fel, oda kell feküdnöm mellé amíg vissza alszik stb. stb.
Szóval én is szenvedek már úgy 1 hónapja, nagyon fáradt vagyok, várom már a születést, jó lenne már a kezemben tartani, de soha nem jutna eszembe, hogy az én kényelmem érdekében korábban kérjem meg a dokimat, hogy császározzanak meg. Szerintem felelőtlenség is az orvos részéről is és az anya részéről is.
Még egyszer ne haragudj, hogy ezt elmondtam, de bízom benne, hogy meggondolod magad és elállsz a szándékodtól és hagyod a babádat fejlődni és tűrsz még 2-3 hetet:-)
Semmi sem lesz könnyebb ha kibújik a babás.2-3 évig ne is számíts arra, hogy kialszod magad stb. És akkor mit akarsz majd tenni? (: Megkéred a dokit, hogy rakja vissza? Ez nem kívánságműsor az a helyzet.
39 hetesen még cammogtam vizsgázni, alig tudtam menni, de eszembe sem jutott ilyesmi.
Nekem volt már 3 programozott szülésem (nem részletezem, milyen okból): 39+2, 38+2 és 39+0 hetesen. Ennél előbb nem csinálta volna meg a doki sem.
Kitartás, mindjárt vége, vagy így vagy úgy!!
36 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!