Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor indítják be a szülést,...

Mikor indítják be a szülést, mit mondjak?

Figyelt kérdés

Illetve ez bután hangzik elnézést, de talán a hasonló cipőben járó/járt kismamák tudnak segíteni:

37. hétben járó terhességi cukros kismama vagyok.

Betartom a diétát, értem ezalatt, hogy a babám nem nagyobb az átlagosnál és a cukrot leszámítva, panaszmentes voltam.

Viszont most már kínszenvedés minden nap:(Nem megy az alvás, evés,ülés sehogy sem jó, szenvedés minden nap, és arra gondoltam, hogy csütörtökön beszélnék a dokimmal, ha már lehet indítsa meg a szülést.Természetesen bízom benne és ha azt mondja, még nem, akkor nem, csak kíváncsi vagyok, hogy volt ez másnál?

Volt valakinek ilyen?

Köszönöm, előre is az értékes válaszokat, a "majd jön ha jönnie kell" válaszokkal ne is fáradjatok szerintem...

2011. szept. 26. 22:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok:)!

Nyilván más ember véleményére is kíváncsi voltam, azért írtam ki a kérdést, és örülök hogy a pár db analfabéta hozzászólás mellett jött olyan is aki tényleg szült már és volt ilyen helyzetben,de a döntés szerencsére

Viszont valamiben pár válaszadóval alaposan félreértettük egymást, persze pontosabban kellett megfogalmaznom a kérdésemet, tehát magamra vessek, bár úgy látom másnak ment e nélkül is, de azért leírom:

Nem kifejezetten a saját "kényelmem" miatt szeretném, ha már a kezemben tarthatnám őt, hanem nagyon szeretnék odafigyelni arra, hogy ne hordjam túl és ne legyen 5kg babám,főleg ha már most érett, az sem neki sem nekem nem lenne jó ugye.Persze az orvos kontroll alatt tart én pedig magam a diétával:)Azért írtam ezt a majd jön, ha jön dolgot,hogy ismerem, mert kollégák között is majd jött az a gyerek egyszer csak 42+5-re 4,5kg-val csupán azért mert az orvosa nem foglalkozott vele és a végén még császár is lett.

Nem szeretnék császárt nem "kényelmes" anyuka vagyok aki előre lezsírozza a nyisszantást, azt hiszem nem csak ez az egy módja akad egy terhesség megindításának...

Egyértelmű,hogy lemondásokkal és rengeteg kellemetlenséggel jár egy terhesség (pl 7kg fogytam az elejétől a mai napig hányok, hoppá ezt sem írtam),vizesedés,sav stb. de nem is részletezem, ti anyák tudjátok miről beszélek, de én ezt vállaltam.

Tehát összegezve a dolgot és levonva a válaszokból mindent, már amennyire lehet, várni kell ám még ezzel és az ORVOS fog akármiben is döntést hozni.:)

Ahogy az egyik válaszoló is írta, nincs olyan kismama aki ne szenvedne főleg a végén, meg aki ne lenne elkeseredve egy adott pillanatban ahogy én este a kérdésem kiírásánál:), de ahogy mondják ilyen ez a pop szakma:)

Még egyszer nagyon köszönöm nektek, aki babát vár azoknak pedig kitartást és szép szülést kívánok!

2011. szept. 27. 10:27
 12/14 A kérdező kommentje:

Ellopta a valaki egy mondatom végét:)))

"de a döntés szerencsére az orvosom kezében van".

akart lenni....

2011. szept. 27. 10:31
 13/14 anonim ***** válasza:

szia!

Én ugyan nem vagyok cukros a vérnyomásom magas, de kontroll mellet már 40+3 napos vagyok és még sehol semmi. Van egy 5 évesem szóval hetek óta piszok nehéz, szegényem nem tud annyit kapni belőlem amennyit szeretne. Pihenésre vagyok ítélve. Én azért nagyon nagyon reménykedem hogy nem kell indítani az oxitocinról rémmeséket hallok, hogy nagyon brutál, de én is félek a császártól is mert nagyon sokszor hallom, hogy a túlhordásnak ez lesz az eredménye.Igaz a dokim max péntekig vár velem, de remélem a fiókám elindul magától is. az első fiam természetes úton érzéstelenítés és oxi nélkül 8 óra alatt született, fájt ugyan de volt időm szépen fokozatosan történt minden, ő napra pontos volt, szintén rossz volt a vérnyomásom. Nagyon szeretném ha most is így lenne. Kitartást neked, és remélem minden rendben lesz veletek.

2011. szept. 27. 10:51
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)!

Neked is kitartás!

2011. szept. 27. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!