Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hétfőn reggel fekszem be a...

Hétfőn reggel fekszem be a kórházba,8-kor indítják a szülést. Ihatok még kávét előtte? Vagy ehetek pár falatot? (elég alacsony szokott lenni a cukrom)

Figyelt kérdés
2010. júl. 31. 22:46
 1/8 anonim ***** válasza:
En nem ajanlom, max vizet.
2010. júl. 31. 23:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Kerdezd meg a dokidat, vagy a szulesznot.

Nekem inditott szulesem volt, delutan kettore mentunk a korhazba es direkt korabban indultunk otthonrol, hogy etterembe betudjunk ulni es elfogyaszthassam az utolso pocakos ebedemet. En ettem-ittam mindent, ami jol esett, mint egyeb napokon.

A dokit megkerdeztem elotte, azt mondta, hogy nyugodtan, nem direkt csaszarra keszulunk (ez mar a masodik szulesem volt, az elso konnyen ment, a baba most kisebb volt es szepen be volt fordulva, 3 ujjnyi volt mar a mehszajam ezert is kellett inditani a szulest, szoval minden azt sugta, hogy huvelyi szules lesz ismet es rovid, konnyu). Azt is hozzatette a doki, hogyha valamilyen oknal fogva surgossegi csaszar lenne, akkor meg igy is, ugy is elaltatnanak, nem foglalkoznanak azzal, hogy ettem-e, mert a legtobb surgossegi csaszarra ugye nem keszulnek a kismamak, szinte mindenkiben van kaja az altatas elott. Max utana hanynak, ennyiben rosszabb.

2010. aug. 1. 06:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is inditott szülésem volt.Nst-n voltam mikor közölte a doki hogy bent kéne maradjak szülni.Haza mehettem 1-2 órára,mondta hogy ebédeljek meg,csak ne 8 töltött káposztát:-))Mondjuk az idegtől sokat nem tudtam enni.Szóval szerintem megihatod a kávédat,és ehetsz is egy pár falatot ha birsz:-)Könnyü szülést kivánok!
2010. aug. 1. 07:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem hajnalban indult be a szülés,reggel mentünk be,előtte reggeliztem,mert tudtam,hogy egy ideig ott nem kapok enni és én is elég szédelgős vagyok.Kell energia a szüléshez.

könnyű szülést neked

2010. aug. 1. 07:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
ezt nem értem, ha neked kell megszülnöd, akkor kell az energia hozzá. persze hogy egyél. De ha félreértettem vmit és császár gyanús az ügy, akkor a dokitól kell megkérdezni
2010. aug. 1. 07:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is ehetsz,de csak nagyon keveset,és nagyon gyorsan emészthető legyen!

Felejsd el,ha szénsavasat iszol,az szülés előtt nem jó!

A szülőszobára vihetsz be amúgy szőlőcukrot,az meg van engedve.Szülés után nem ehetsz,nem ihatsz.Az én számat vizes ruhával törölgették meg kiszáradtam,de nem ihattam.

Könnyű,és rövid szülést kívánok!

24+5 h km

2010. aug. 1. 09:03
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Azt mondta a doki délig vár, ha nem halad a szülés akkor császár. (elég nagy a baba)

Szerintem egy-két kekszet megkockáztatok:)

2010. aug. 1. 09:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha külön nem tiltották akkor ehetsz,de szerintem csak keveset egyél.HA olyan a kórházad akkor úgyis hagynak inni, meg kekszet, vagy csokit majszolni a vajúdás alatt. Én a kisfiam a Bp.-i Szent IStvánban szültem és ott ihattam ásványvizet, meg ehettem kekszet, meg csokit.És ha úgy gondolod csomagolja magadnak, és esetleg a párodnak pár szendvicset, hogyha elhúzódik és pont úgy lesz meg a baba, hogy csak órák múlva lenne a vacsora, esetleg már csak másnap kapnál reggelit akkor legyen mit enned a szülés után.

Könnyű szülést! És jó egészséget nektek. :)

35+4h kismami

2010. aug. 1. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!