Igaz, hogy ha csaszar lesz, akkor nem ehetek. Mert nem tudom kontrolalni es bekakilok? Nem kapok beontest majd. Epidural inekciot kapok a hatmaba, nem altatnak.
Nekem programozott császárnál így volt:
Előző este 6-ig ehettem, éjfélig ihattam. A műtét reggelén 7-kor beöntés, 9-kor műtét. Szintén epidurállal.
Bp. - Péterffy kórház
programozott császárom volt, este jött nővérke kérek-e beöntést...meglepődtem, hogy ez kívánságműsor, és kihasználtam: nem kértem :) mondtam, hogy nem rég volt produkció, nem is kaptam. Másnap reggel császár, nem csúszott be semmi, és a műtét utáni nap volt csak alkotás. Viszont ott azt mondták, hogy ha nincs műtétet követő nap, akkor beöntés kötelező...
Mint minden műtét előtt azért nem szabad enni császárnál sem mert ha véletlenül altatni kell akkor a telt gyomor esetén (főleg terheseknél ahol a gyomor amúgy is fel van nyomódva) visszajöhet a tartalom és mivel eszméletlen vagy belélegezheted a tüdődbe ami komoly gondot okozhat.
A beöntés intézetenként eltérő. Van ahol gyógyszerrel oldják meg, van ahol sehogy...
Nekem nem volt beöntés és spinál érzéstelenítést kaptam, természetesen nem ehettem csak előtte való este.
Programozott császár, és előtte nem volt beöntés.Katétert kaptam, utána 1. nap hajnalban hashajtó szirup, délutánra eredmény :)
Ennyi....
Első császárom: ebéd után mentem vizsgálatra, onnan azonnal toltak sürgősségi császárra. Nem kaptam beöntést, mert nem volt rá idő. Érzéstelenítettek.
2. császár: programozott volt. Reggel 7-re mentem a szülőszobára, kaptam beöntést, majd betoltak a műtőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!