31 hetes terhes vagyok . Ehetek fott kukoricat? Nem lesz tole baja a kislanyomnak?
ehetsz nyugodtan
Nem esek neked, de nekem is furcsa volt a kérdésed. Bár szinte minden első babás anyuka paramami:) Ha majd a 2. vagy 3. gyereket várod és visszagondolsz rá, hidd el, te is nevetni fogsz rajta, milyen butaságok jutottak eszedbe most:) Nem rosszindulatból írom, nehogy sértésnek vedd. Inkább kérdezz kétszer, minthogy egyszer baj legyen.
18 hónapos gyermekes, 19 hetes kismami
Nekem is fura volt olvasni a kérdést,de olvastam már ennél furábbat is!
Van pár dolog,amit nem ajánlott enni- pl:lágy tojás,hővel nem kezelt húsok,félig sült húsok,mosatlan zöldségek,mosatlan gyümölcsök...stb.
A kukorica azok közzé tartozik,amiket lehet enni! én anno konzerv kukoricát zabáltam ész nélkül :-D
Most enném a sima főtt kukoricát,de én sajnálom kiadni rá a pénzt,és ráadásul itt nem lenne elég 1-2 cső...
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!
Üdv: 2 és 4 éves lányok,33 hetes anyukája :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!