31 hetes terhes vagyok . Ehetek fott kukoricat? Nem lesz tole baja a kislanyomnak?
Szerintem egyáltalán nem hülyeség ilyet kérdezni. Nekem is első terhességem és én is mindentől féltem a kisbabámat. Először inkább kérdezz (még akkor is ha mások hülyeségnek tartják)és utána cselekedj ha nem biztos a dologban. Egyébként én még idén főtt kukoricát nem ettem, de szerintem nyugodtan lehet.
Boldog babavárást!
33 hetes kismama
Kedves "nem értem,mi a bunkóság abban amit írtam"
Majd én válaszolok neked: A STÍLUSOD!!!!!!!!!! Na,az egy gyökér dolog volt tőled!!!
Egyél nyugodtan.
Várandós vagy, nem beteg.
Azt egyél ami jól esik.
Röviden tömören ennyi.
Nehéz volt normálisan leírni amit gondolsz? Ugye nem! :-D Látod,így már nem tűnnek bunkóságnak a szavaid!! Ez az oldal nem azért lett kitalálva,hogy a "tapasztalt" emberek kiokítsák azokat akik nem biztosak magukban,hanem azért csinálták ezt az oldalt,hogy akik "tapasztaltak" tovább adhassák a tapasztalataikat,tudásukat. Gondolom Neked sem esne jól,ha egy pl. gyerek orvosnak egyértelmű kérdést tennél fel,ő meg ostobának nézne: mert ő tudja,ezt tanulta,Te meg nem. Na,látod!! "józan paraszti esze" meg nem mindenkinek van-ennél sokkal brutálisabb kérdést is feltettek már! :-)
További szép estét!
Na és abban mi a bunkóság, amit én írtam??
Első vagyok.
Kicsit érzékeny vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!