Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31 hetes terhes vagyok ....

31 hetes terhes vagyok . Ehetek fott kukoricat? Nem lesz tole baja a kislanyomnak?

Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 11:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem egyáltalán nem hülyeség ilyet kérdezni. Nekem is első terhességem és én is mindentől féltem a kisbabámat. Először inkább kérdezz (még akkor is ha mások hülyeségnek tartják)és utána cselekedj ha nem biztos a dologban. Egyébként én még idén főtt kukoricát nem ettem, de szerintem nyugodtan lehet.

Boldog babavárást!

33 hetes kismama

2011. júl. 31. 18:45
 12/18 anonim ***** válasza:
A 4 pontban mi a bunkóság? Akkor kiírom: mi a FENE bajod lenne?
2011. júl. 31. 19:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem sem hülyeség ilyesmit kérdezni, bár nyilván a gyereknek semmi baja nem lesz, de mondjuk az anyukának... Én a babtól - amitől korábban semmi bajom sem volt - fúvódtam úgy fel, hogy egész éjszaka nem aludtam, csak forgolódtam és kapkodtam a levegőt. Tehát meg kell tapasztalni, hogy mely ételeket eheted és melyeket nem terhesség alatt, hogy neked is jó legyen azért.
2011. júl. 31. 19:10
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Kedves "nem értem,mi a bunkóság abban amit írtam"

Majd én válaszolok neked: A STÍLUSOD!!!!!!!!!! Na,az egy gyökér dolog volt tőled!!!

2011. júl. 31. 19:16
 15/18 anonim ***** válasza:
A stílusom? Ha csak józan paraszti ésszel gondolkodsz: a főtt kukorica se nem nyers tojás, se nem hús, főtt zöldség. A kérdező nem szoptat, nem kell attól tartani, hogy a tejtől a baba felpuffad, fáj a hasa.... Csak az zavar, hogy annyi hülyeséget terjesztenek, és akinek semmi tapasztalata, az mindent elhisz, anélkül hogy elgondolkodna annak a valóságtartalmáról. Zöldséget, gyümölcsöt meg kell enni a terhesség alatt, akár nyersen, akár párolva, akár főve....
2011. júl. 31. 20:11
 16/18 anonim ***** válasza:

Egyél nyugodtan.

Várandós vagy, nem beteg.

Azt egyél ami jól esik.

Röviden tömören ennyi.

2011. júl. 31. 20:39
 17/18 anonim ***** válasza:

Nehéz volt normálisan leírni amit gondolsz? Ugye nem! :-D Látod,így már nem tűnnek bunkóságnak a szavaid!! Ez az oldal nem azért lett kitalálva,hogy a "tapasztalt" emberek kiokítsák azokat akik nem biztosak magukban,hanem azért csinálták ezt az oldalt,hogy akik "tapasztaltak" tovább adhassák a tapasztalataikat,tudásukat. Gondolom Neked sem esne jól,ha egy pl. gyerek orvosnak egyértelmű kérdést tennél fel,ő meg ostobának nézne: mert ő tudja,ezt tanulta,Te meg nem. Na,látod!! "józan paraszti esze" meg nem mindenkinek van-ennél sokkal brutálisabb kérdést is feltettek már! :-)

További szép estét!

2011. júl. 31. 21:07
 18/18 anonim ***** válasza:

Na és abban mi a bunkóság, amit én írtam??

Első vagyok.

Kicsit érzékeny vagy...

2011. aug. 1. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!