Kívántátok terhesség alatt a főtt kukoricát? Én majd megbolondulok érte. Kisfiútok v kislányotok lett?
Terhességtől független imádom a főtt kukoricát. Van már egy lányom, most várom a második lányomat.
Van valami összefüggés a kukorica és a baba neme között? :) :) Egy újabb mókás babona? :) :)
Szia!
Én terhesen kivántam a fött kukoricát,és legszivesebben csak azt ettem volna mindig,egyszerüen rajongtam érte,és kisfiam lett!
Ja,és még a kapros tökfözelékkel voltam igy,se terhesség elött se most utána már nem enném meg,de akkor nagyon szerettem!:)
Szia!
Én is és a sógornőm is nagyon kívánta a főtt kukoricát, mindkettőnknek lánya született. Lehet ez csak véletlen egybeesés, de eddig csak 1 anyuka írta, hogy fia született főtt kukorica imádat mellett.
Egyébként én mindenféle formában szeretem a kukoricát, terhesen a pattogatott kukoricáért is majd megvesztem. Amíg nem volt főtt kukorica konzerváltat vagy mélyhűtöttet ettem anno.
12:28-as vagyok.
Bocsi, már 2 fiús anyuka írt.
Nem kívánom, sőt, egy jó ideig rá sem bírtam nézni a kukoricára. S kislány lesz. Bár nem tudom van-e összefüggés. :)
27 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!