Székesfehérváron mennyi idő után ill. hány nap után inditják meg a szülést?
Figyelt kérdés
Persze függ a baba állapotától és tölem is,de ez idáig minden rendben van,nst stb.ápr.13-ra vagyok kiírva,(a kiskönyvbe ez van írva)de az egyik doki szerint még a héten csak 39 hetes vagyok!!nem tudom miért,de ez áll az nst papíron!!nagyon nem szeretném ha inditanák,mert jobb itthon vajudni!!aki tud az írjon ha járt már így,ha tud valamit!!!2012. ápr. 11. 13:16
1/2 anonim válasza:
A kérdésed engem is érdekel. :) Van fogadott dokid? /mert ő előbb befektet,ez a tapasztalatom/
Én az első babámat indítottan szültem,nem volt szerintem olyan vészes,mint amennyire Te félsz tőle. Egyátalán nem fájdalmas,és 6 óra alatt meg volt a kislányom.
27 hetes km
2/2 anonim válasza:
Még csak betöltött 39 hetes vagy.
13-án töltötd a 40-ik hetet.
az indítás (ha nincs semmi gond)nem korháztól hanem a dokid szabadidjétöl függ, sok doki amikor kevés születendöje van és ügyeletes akkor indítja.
Augy a szabáj úgy lenne hogy 10 nap ráhúzás, majd ekkor egy lassú indítással elindítják, majd ha 3 napig nem szülsz meg így sem akkor császár. vagy is 14 nap a max ráhúzás. Ha közben baj lenne, vagy esély rá akkor persze elöbb, de ez lenne a hivatalos forma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!