Szülés indítás székesfehérváron? Hogy kezdődik? Burkot repesztenek? 40+3napos vagyok, minden nap nst, minden másnap magzatvíz vizsgálat! Iszonyúan fáj, azt mondták hanem indul be akkor hétfőn indítják. Valami trükk hogy kibújjon?
Állítólag a lépcsőzés néha segít (ha bírod), és sétálj nagyokat. Magzatvíz vizsgálatnál is előfordul, hogy beindítja.
Abban nem tudok segíteni, hogyan indítják a szülést, de márciusban szültem Fehérváron. Elfolyt a magzatvizem, de nem voltak fájásaim, ezért kaptam oxitocint. Szerintem magát a megindítást is infúzióval csinálják.
Drukkolok!
Júliusban szültem Fehérváron.40+7 voltam,mikor azt mondták másnap indítanak,burkot repesztenek és oxitocint kapok majd.
2110 voltam és semmi jósló,semmi tágulás.
Még a 2 naponta nézett magzatvíz vizsgálat se segített(hozzáteszem,akkor tágítottak is,azt hittem lekaparom a falat)
Véreztem minden vizsgálatkor de semmi.
Szóval másnapra ígérték az indítást.
Semmit nem csináltam,csak nagyon beparáztam.
Éjjel mentem volna ki pisilni,mikor keltem fel az ágyból elrepedt a magzatburok és ömleni kezdett a víz:))
Így megúsztam:)
Nagyon könnyű szülést kívánok neked!
Beszélj a kismanóhoz,simogasd meg és mond neki h tessék kijönni.
:))
Kinél fogsz szülni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!