Sikertelen magzatvíz vizsgálat után kit fektettek be?
Ma vagyunk a 40. hétben és voltunk NST-n, Uh-n valamint az orvosunk csinált magzatvíz vizsgálatot, csak sikertelen lett, mert még mindig zárt a méhszájam (1000).
Ezután azt mondta, hogy holnap reggel NST, majd szerda reggel befektet a kórházba.
Lehetséges, hogy megindítja a szülést? Vagy ilyen nem szokott előfordulni?
Az eredmények (nst, uh) mind jó, nincs gond vele.
szia
ha nem haragszol leírnám velem hogy történt.
40 + 3-4 nap körül lehettem szintén zárt méhszájjal.
engem felküldtek a szülőszobára OTT végzésére oxitocint kaptam hogy annyira táguljak már ki hogy legalább megtudja nézni a vizet, mert előtte való napokban felváltva volt NST, AMNIOSZKÓPIA nem sok sikerrel ráadásul az NSTém folyton rossz volt, nem volt jól a babám vízszintes volt a görbe állandóan.
csak fel vagyok háborodva, ugyanis látszik hogy kórház válogatja, engem nem fektettek be bezzeg, hanem hazaküldtek, pedig már belekakált a vízbe szegény lányom
és ezt másnap vették észre
sajnos egyik nap egyik orvos másik nap másik orvos vizsgált sose ugyanaz mind mást mondott minthogy megindították volna
zokogtam napokig hogy mi lesz velem és a babával?
a szülőszobán is alig tágultam( 2100 ) dupla dózisú oxitocint kaptam burokrepesztés, sárga mecomiumos víz ..stb..stb..
nem is folytatom
csak irigyellek hogy téged befektetnek engem meg elküldtek a sunyiba lehet azért mert nem volt fogadott dokim
de szerintem így is elkellett volna látniuk engem.
na bocs hogy eltértem legalább kibeszéltem magamból
bár nem most történt 16 hónapos éppen ma a lányom
remélemis hogy veled másképp lesz és minden okés !
és igen, lehet hogy beindítják, de vhol megvárják a 42 hetet pláne ha jók az eredmények.
szia !
első vagyok, és egyben úgy látom az utolsó..
minek írsz ki kérdést ha még arra se méltatsz hogy válaszolj?..
jól esett volna egy köszönöm.
Bocs, hogy nem reagáltam csak éppen orvosi vizsgálatok tömkelegére kellett mennünk, így örültem, ha levegőt veszek.
Természetesen köszi a választ és elvagyok keseredve kissé.
Neked meg duplán rossz lehetett az egész helyzet anno.
Holnap valószínüleg amint befekszem megcsinálják a császárt, aminek nem igazán örülök, de mást tenni ellene úgyse tudok. Bízom még benne, hogy beindul ma a baba és mehetünk este szülni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!