Ma járt le az időm, voltam magzatvíz vizygálaton, az tiszta volt, de csak egy újjnyira vagyok nyitva. Holnap és holnapután is menni kell NST, ULTRAHANG, MAGZATVÍZ VIZSGÁLAT. Van olyan, hogy valaki nem tud magától kitágulni?
Szia!
Én nem tudtam kitágulni. Sokszor voltam magzatvíz vizsgálaton, bekötötték az oxitocint is, de csak 3111 volt a méhszáj. 42 hetes voltam akkor.
Szia! Én is így voltam. minden nap csak reménykedtem, hogy hátha ma, de semmi, így 1 héttel hordat túl a fiamat, amikor indították. Mivel én sem nagyon akartam tágulni, vajúdás közben a doki minden egyes vizsgálatkor kézzel tágított. Hát az borzalmas élmény volt, nekem jobban fájt, mint az egész szülés. Pedig végig szedtem a homeopátiás bogyókat is. Mondjuk 4 óra alatt meglett a babám.
Könnyű szülést!!!
Szia!
Én szűk egy ujjnyira voltam kitágulva, amikor elfolyt a magzatvizem. Rá 6 órára még mindig csak ott tartottam 5 perces fájásokkal. Akkor kötötték be az oxitocint, és 5 óra múlva meglett a kislányom. (A dokinak nem kellett kézzel rásegítenie)
Könnyű szülést! Jó egészséget kívánok Neked és a babádnak is!
Szia!Jóslófájásod volt.Nem akarlak elkeseríteni, de akár még két hétig is húzhatod így.A sógornőm múlt hét péntekre volt kiírva, aztán egyik nap nst, másnap amnioscopia egészen máig, amikor elkezdett folyni a víz.De ha tiszta a víz, rendben van az nst nem inditanak szülést, legalábbis nálunk a 42. hétig.Ha beindul a szülés, és nem tágulsz, adnak oxitocint, az felerősíti a fájásokat, meggyorsítja a tágulást.
/Z/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!