Missed ab után mikor kellene legkésőbb megjönnie? Az anti-tpo miatt vetélhettem el?
Már öt hete volt a műtét, de még nem jött meg... hosszú történet az enyém.. de tömören leírom.
5 hete megindult a vetélés, 7 hetes terhes voltam.. előtte gyanakodtak, hormonproblémára ezért endokrinológushoz mentem, de csak pár hormont tudtak nézni a terhesség miatt...
3 héttel a műtét után visszamentem a szövettanért, amiben nem találtak magzati elemeket, ezért elküldtek vérvételre és ultrahangra, ami alapján kiderült, hogy nincs semmi gond.. a hcm is 0 lett... terhesség sem látszott még a mellkasomban sem...:)
Na ekkor úgy gondoltuk a párommal, hogy mivel rendben van minden ezért onnantól már voltunk együtt igaz védekeztünk!
A minap megkaptam az eredményét a hormonvizsgálatnak levélben.. és mivel ők úgy tudják, hogy terhes vagyok ezért visszahívtak, azzal hogy nincs semmi gond, de figyelemmel kell követniük a terhességet...
Minden rendben volt a leletemen kivéve az Anti-tpo értéket ami 60 alatt kellene hogy legyen nekem meg 2500 lett...
Jövő héten visszamegyek az endokrinológushoz, és akkor végül minden kiderül...
Viszont még nem jött meg és félek, hogy most mitől nem jön már meg?? A terhesség előtt 26-27 napos ciklusaim voltak...
Fel vagyok puffadva, olyan mintha meg akarna jönni már pár napja, és szorulásom van pont, mint mielőtt kiderült, hogy terhes vagyok... nem tudom mit gondoljak, hiszen védekeztünk..
De ha most terhes leszek úgy hogy még védekeztünk is előtte meg egy évig nem jött a baba akkor biztos megőrülök...
Szia!
Mi van Veled? Gratulálhatunk?
Sziasztok, sajnos szombaton bekerültem a kórházba, mert elöntött a vér és iszonyatosan görcsöltem, hétfőn megerősítették, a vérvétel és az ultrahang alapján hogy spontán vetélés volt... Úgyhogy másodjára sem sikerült sajnos...
Most úgy döntöttünk, hogy igaz most nem mondták, hogy mennyit kell ezután várni, de legalább 6 hétig nincs sex és utána még 2 ciklus.. Addig talán már lelkileg is helyrejövünk valamennyire..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!