Szerintetek ez mi lehet? Vagy hogy lehet? Kb 3 hete pozítivat teszteltem. Ma voltam dokinál, de azt mondta lehet hogy nem is terhesség mert csak kevés vér látható méhűrben, vagyis olyan mintha készülne megjönni. Nyálkahártya 3mm.
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 12:44
411/541 A kérdező kommentje:
Kiváncsi vagyok hogy nekem mennyi idő alatt jön ki, megcsinálom most az egyiket. :)))
2013. máj. 21. 18:09
412/541 A kérdező kommentje:
2013. máj. 21. 18:47
413/541 anonim válasza:
mindaketto szep pozi ;))
hiaba egy marka a vekony palcika az nekem mindigV. halvanyabb volt. mar minderol leugrotta 2csik az sosem lett egyforma nekem. nyugi. nsgyon babas vagy :)))))) V.
414/541 A kérdező kommentje:
Le kéne nyugodnom mostmár :)) , remélem nem zavarlak téged ezzel ! Igazán akkor nyugszom meg ha látott orvos. Úgy döntöttem előbb megyek , jövőhét csütörtökön, akkor már elvileg 5+4 hetes leszek csak lát valamit a doki :)
2013. máj. 21. 19:16
415/541 anonim válasza:
latni fogja a petezsakot. ;) en is ilyen izgulos voltam. en ma tesztelek nezem h urul e a hcg. bar eleg sok lehet szerintem. dokat faj a hasam. meg mindig nagy szovetdarabok taviznak. dehogy zavarsz. en orulok az oromodnek!nem vagyok irigy ember :))
416/541 anonim válasza:
csinaltam tesztet. lassan es halvanyabb a masodik csik. urul a hcg.
417/541 A kérdező kommentje:
Persze nem is azért montam , nem tűnsz annak egyáltalán :)
Gondolom még egy darabig fog is fájni :( Azért más ha megpiszkálják bent a dolgokat :(
2013. máj. 22. 17:00
418/541 anonim válasza:
igen mulhatna mar a fajas. neked jonnek a tunetek? na milyen erzes?:)
419/541 A kérdező kommentje:
Hát nem igazán akarnak jönni, néha pár percre rám jön a hányinger, de szinte alig veszem azt is észre. Lehet nem is lesz nekem semmi más . Viszont a ma reggeli tesztemen a teszt csík erősebb mint a kontroll :))
2013. máj. 23. 15:57
420/541 anonim válasza:
hurra :) mondtam. nem lesz baj. en mar alig erzek vmit. :( hianyzik a terhesseg. az elet fintora. neked most sierult en most veszitettem. fenebe is. bocsanat csak neha ramtornek az erzelmek. ugye h nyugodtabb vagy? engem olyan nyugodsag arasztott el :) varom mar az ultrahangod :) V.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!