Szerintetek ez mi lehet? Vagy hogy lehet? Kb 3 hete pozítivat teszteltem. Ma voltam dokinál, de azt mondta lehet hogy nem is terhesség mert csak kevés vér látható méhűrben, vagyis olyan mintha készülne megjönni. Nyálkahártya 3mm.
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 12:44
241/541 anonim válasza:
Szia! Igen, voltam uh on. 4hetes vagyok. Latszik a petezsak kezdemeny. :-) 1het mulva konroll uh. Nekem ugy a fogantatastol(aktus) szamitva kb. 6.napon kezdett el szurkalmi a petefeszkem. A cicim az keson kezdett feszulni, de nem is baj, mert ha megjott akkor mar egy hettel elotte bedurrant. Szoval biztatoak a jeleid!
242/541 anonim válasza:
243/541 A kérdező kommentje:
Pár nap mulva kiderül van e baba vagy nincs :) de jóóóó neked :))))))))) gratulálok mégegyszer , akkor most nagy a boldogság nálatok :)
2013. ápr. 18. 18:55
244/541 anonim válasza:
Koszi! Most meg para van, hogy lesz e baba a zsakban.
Mikorra nemvarod? Nagyon drukkolok! Dejo lenne, ha sikerulne neked is! :-)
245/541 A kérdező kommentje:
tudom nem könnyű neked, de nyugi csak pozítivan ott van az a baba! :) még négy nap a nemvártig , ma is fáj a hasam olyan mensi szerű, de lehet csak tényleg azt jelzi, úgy csinálnék tesztet, de tudom fölösleges lenne. Te mikor csináltad az első tesztet hány nappal nemvárt elött, és milyen erősségű teszttel?
2013. ápr. 19. 17:27
246/541 A kérdező kommentje:
Amugy az lehetséges hogy esetleg már beágyazódott de a teszt még nem mutatja? Vagy akkor kellene már?
2013. ápr. 19. 20:05
247/541 anonim válasza:
Nekem 4 nappal anemvart elott lett halvany pozi. Rossmanos facelle tesztcsik.
248/541 anonim válasza:
249/541 A kérdező kommentje:
Csak mert csináltam én is ma egyet , de tök negatív, igaz nem reggeli első majd legfeljebb vasárnap is csinálok hátha.
2013. ápr. 19. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!