Szerintetek ez mi lehet? Vagy hogy lehet? Kb 3 hete pozítivat teszteltem. Ma voltam dokinál, de azt mondta lehet hogy nem is terhesség mert csak kevés vér látható méhűrben, vagyis olyan mintha készülne megjönni. Nyálkahártya 3mm.
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 12:44
201/541 A kérdező kommentje:
Így van , nem mindenkinek lesz már egy héttel a mesni előtt pozitív, van akinek csak nemvárt után 2-3 nap mulva lesz csak pozi , attól függ mennyi a hcg a szervezetébe, ha jól tudom :) szerintem várj még az elkeseredettséggel ;) lehet 2 nap mulva már erősebb lesz a csík :) rendben megírom :)
2013. márc. 11. 21:15
203/541 A kérdező kommentje:
Hát szerintem ez ugyan olyan mint a másik :/ amugy szerinted nem is fog már megjönni neked, vagy hogy érzed? tünetek?
2013. márc. 12. 19:55
204/541 A kérdező kommentje:
Remélem nem bántottalak meg , de nem akarlak hitegetni sem :(
2013. márc. 12. 20:04
205/541 anonim válasza:
Szia! Nem teszteltem. Varok. Viszont nem jott meg. :-):-):-)
Vizes folyasom van, ami nem szokott. Hasm se faj. Csak a cicim.
Remelem nem jon meg.
206/541 A kérdező kommentje:
Na az már jó ha nem jött meg ;) holnap csinálsz ? Én meg csináltam ovutesztet, nem volt még pozi pedig a jobb petefészkem eléggé fáj :/ majd csinálok holnap is egyet :)
2013. márc. 13. 20:05
207/541 A kérdező kommentje:
Sziiia!
Na miújság veled? Teszteltél?
2013. márc. 15. 14:33
208/541 anonim válasza:
Szia! Igen. csutortok este, tok negativ. Aztan pentek rggel megjott. :(
Kvancsi leszek az ovutesztedre! Drukk!
209/541 A kérdező kommentje:
Sajnálom :( amugy az első ovuteszt amit csináltam kb 2 ányalattal volt világosabb a teszt csik mint a kontroll a 11 napon , másnap meg már tök negativ volt, ugy hogy nem tudom hogy volt e vagy sem. Kövinél elöbb kezdem a tesztelést :) de akkor mért voltak tüneteid? és az a nagyon halvány csik!?
2013. márc. 16. 18:59
210/541 anonim válasza:
Szia! Igemn hamarabb kezd el az ovutesztet. Akkor jo ha erosebb a csik. Nemtom mi lehetett. Most probalok intezni teljes hormonsor vizsgalatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!