Szerintetek ez mi lehet? Vagy hogy lehet? Kb 3 hete pozítivat teszteltem. Ma voltam dokinál, de azt mondta lehet hogy nem is terhesség mert csak kevés vér látható méhűrben, vagyis olyan mintha készülne megjönni. Nyálkahártya 3mm.
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 12:44
161/541 anonim válasza:
A döntes a tied. En 1honapot vartam es ugy dontottem hajra.
En is megszenvedtem a tisztulast.
Szerintem a velemenyem, hogy nyugodtan! Van aki szules utan kovetkezo honapban teherbe esik, pedig nem ajanlott. :-)
162/541 A kérdező kommentje:
Igen tudom csak kiváncsi voltam a vélemnyedre :) Még gondolkodom rajta :) De Már nagyon szeretném.
2013. febr. 10. 18:32
163/541 anonim válasza:
Sajna ma megjott. Pontpsan 26. Napra ahogy szokott.
164/541 A kérdező kommentje:
Hát sajnálom :( de nem baj új hónap új esély ;)
2013. febr. 15. 19:54
166/541 A kérdező kommentje:
A jó dolgokra mindig várni kell :) , sajnos :( .
2013. febr. 16. 00:25
168/541 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nehéz neked, és nem könnyű csak várni hogy majd lesz... de, szerintem kárpótolni fog majd a kis csöppséged ha megszületik , reméljük hamarosan :)
2013. febr. 17. 12:51
170/541 A kérdező kommentje:
Sziia :) miujság? mikor kéne megjönnie? Vagy most nem ment élesben a dolog? :)
2013. márc. 1. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!