Szerintetek ez mi lehet? Vagy hogy lehet? Kb 3 hete pozítivat teszteltem. Ma voltam dokinál, de azt mondta lehet hogy nem is terhesség mert csak kevés vér látható méhűrben, vagyis olyan mintha készülne megjönni. Nyálkahártya 3mm.
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 12:44
132/541 A kérdező kommentje:
Igen sajnos ezen már nem tud senki változtatni, igazából nem is nagyon van más a fejemben mos csak ez,meg hogy nem hogy legyen még 1 ilyen :( és hogy hamar összejöjjön újra !
Csütörtökön megyek ujra!
2013. jan. 12. 13:58
133/541 anonim válasza:
Szia! Hogy vagy? Holnap doki?
134/541 A kérdező kommentje:
Köszönöm jobban! igen megyek, majd megírom mi volt. Nektek amugy mennyit kell várni a próbálkozással?
2013. jan. 16. 21:25
135/541 anonim válasza:
2hònap. De én gondolkodtam és belegyegyek a genetikai kivizsgálásba! Szerintem meg is fog jönni a mensim. Szerintem jo erös lesz most.
136/541 A kérdező kommentje:
Megcsinálják a kivizsgálást már most, nem kell várnotok vele? Nekem szerintem már csak köv. fog mejönni , a mostani jan. végén kellett volna de az lehetetlen most szerintem.
2013. jan. 17. 08:55
137/541 A kérdező kommentje:
Szia! Minden rendben van , kiürült rendesen a méhem, 3 hónapot kell várnunk.
2013. jan. 17. 13:09
138/541 anonim válasza:
Szia! Hogy vagy? Nekem 20.-an megjott vegre. Jo eros, gorcsos, darabos volt, meg ma mis tart.. Szoval tisztulok. Remelem mostmar nem lesz ilyen tobbet.
139/541 A kérdező kommentje:
Szia, jól vagyok köszönöm, nekem még sajnos nem jött meg , holnap lesz 29. nap még megjöhet, vagyis remélem. Te jól vagy?
2013. febr. 1. 17:52
140/541 A kérdező kommentje:
Amúgy fájogat a hasam, petefészkem is szurkál pár napja nem tudom hogy mensi lesz vagy más miatt :(
2013. febr. 1. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!