Szerintetek ez mi lehet? Vagy hogy lehet? Kb 3 hete pozítivat teszteltem. Ma voltam dokinál, de azt mondta lehet hogy nem is terhesség mert csak kevés vér látható méhűrben, vagyis olyan mintha készülne megjönni. Nyálkahártya 3mm.
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 12:44
111/541 A kérdező kommentje:
nagyon nehéz nem idegesnek lenni. De egy kicsit már megnyugodtam . :)
2013. jan. 5. 23:06
114/541 A kérdező kommentje:
Sziiia. Még mindig vérzek, de egyáltalán nem olyan mint az ezelötti menskik. Még 17 éves voltam mikor egyszer kimaradt, de akkor még terhesség kizárt volt, akkor a következő ugyanolyan volt a kimaradt után. nem értem hogy ez most mért ilyen. :( még nagyon reménykedek! :)
2013. jan. 6. 13:34
115/541 anonim válasza:
Holnap kiderul! Viszont ne keseredj el, ha nem sikerul. Latod en se mensiztem rendesen november ota! Pedig nekem percre pontos 26 napos ciklusom van. Sosem pecsetelek, ha megjon akkor 2 napig dol a ver, gorcsoles es 4-5 napig tart teljesen. Szoritok!
116/541 A kérdező kommentje:
Csak lenne már holnap :). ált. nekem is 26 napra szokott megjönni, most 25 napon "jött meg". de volt már 27 és a novemberi meg már 29 napra jött, akkor is azt hittük hogy sikerült csak aztán megjött. és ezután maradt ki, 4 nap késés után délutáni vizeletből pár mp alatt pozitív lett . és most meg itt szenvedek mert nem tudom h mi van :(. amugy valaki másnak esetleg valami hasonló történet ami jól végződött??? :)
2013. jan. 6. 15:04
117/541 anonim válasza:
Holnap ird meg mi lett, en is megyek vervetelre. Bar szerintemmar 0 lesz a hcg szintem. Mar semmi tunetet nem erzek...
Nagyon szoritok neked! :-)
118/541 A kérdező kommentje:
Persze megirom. Köszönöm !
2013. jan. 6. 22:56
119/541 A kérdező kommentje:
Konkrétan az van hogy elvetéltem, vagyis még most is tart, kaptam Ergam cseppet, állitólag ettől jobban kitisztulok, de ha mégsem , kórház egészségügyi kaparás lesz belőle :( és valoszinűleg mikor elöször voltam már akkor sem volt életképes vagyis már akkor elkezdődött ez az egész. Csütörtökön megyek ujra dokihoz hogy megnézze mivan. :(
2013. jan. 7. 13:41
120/541 anonim válasza:
Ohhhh szegenyke. De az ergam csepp az verzescsillapito. Mondtam en hogy terhes vagy! Sajnalom! Latod ha jo dokihoz kerulsz lehet megmentette volna :((
En levaltom a dokim. Pont ma gondolkodtam, ha akkor devcemberben ad gyogyszert megmaradtunk volna. Ez a mostani doki akinel voltam egy csucs orvos! Tenyleg nagyon sajnalom! Tudom mit erzel. Nekem is itt vannak a teszztek. Nezem oket es potyog a konnyem. Kifogom dobni oket, de meg nem volt leki erom. Meglett a labor erdemenyem. 2 a hcg m, tehat kiurultem es mar tunetem sincs. Belegondolok egy hete alig eltem a hanyingertol....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!