Szerintetek ez mi lehet? Vagy hogy lehet? Kb 3 hete pozítivat teszteltem. Ma voltam dokinál, de azt mondta lehet hogy nem is terhesség mert csak kevés vér látható méhűrben, vagyis olyan mintha készülne megjönni. Nyálkahártya 3mm.
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 12:44
141/541 anonim válasza:
Szia! Ne haragudj, hogy el voltam veszve! Megjött már azòta? Nekem volt rendesen peteérésem. Hàtha sikerűl vmi ebben a hônapban :-) .
142/541 A kérdező kommentje:
Sziia, dehogy haragszom :), igen ma délután megjött :) szorítok nektek nagyon hogy minél hamarabb összejöjjön ;),
nekünk sajnos még várnunk kell :(
2013. febr. 6. 19:16
143/541 anonim válasza:
Most azt mondom, hogy jo h megjott neked is. Legalabb kitisztulsz!
Nekem a mensi utan naprapontosan volt peteeresem 1.-en. Hatha 14-re pozi tesztet adhatok a paromnak :-) de jo volna!
144/541 A kérdező kommentje:
Igen nagyon jó, örültem neki , amugy honnan tudod hogy volt peteérésed? érezted vagy használsz tesztet?
2013. febr. 7. 15:26
145/541 anonim válasza:
Èreztem.,szinte minden honapban erzem. Erosen szurkal olyankor a petefeszkem, aztan tojcsis nyak. :-)
146/541 A kérdező kommentje:
De jó neked, én a terhesség elött kb kétszer éreztem ilyet, és akkor össze is jött, elötte szinte soha ugy hogy lehet nem is volt nekem :(
2013. febr. 7. 18:31
147/541 anonim válasza:
Nem mindenki erzi. En se mindig. Ugy 10-bol 5*
De, hanem vagy benne biztos vegyel a vateran ovutesztet. En 2 honapaig csinaltam. Es meg azt is megmutatta, hogy ciklus 6.-ik napjan volt egy extra ovum. Szex utan persze :-) tehat tobb is lehet.
148/541 A kérdező kommentje:
Használtam ovutesztet, de nem volt pozitiv csak akkor egyszer nov.24-én utána lettem terhes. most még várok hogy lesz-e ,érzem-e egyáltalán, meg veszek majd még tesztet.
2013. febr. 8. 20:45
149/541 anonim válasza:
Akkor mindenkeppen nezd tesztel! Lehet vmi peteeres segito gyogyi kellmajd.
150/541 A kérdező kommentje:
Igen nézem majd, én is erre gondoltam! Majd azért ird meg a fejleményeket nálatok ;)
2013. febr. 9. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!