Szerintetek ez mi lehet? Vagy hogy lehet? Kb 3 hete pozítivat teszteltem. Ma voltam dokinál, de azt mondta lehet hogy nem is terhesség mert csak kevés vér látható méhűrben, vagyis olyan mintha készülne megjönni. Nyálkahártya 3mm.
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 12:44
101/541 A kérdező kommentje:
Igen vagy ez lehetett amit te írsz :( persze akkor elmegyek, de nem is fáj most, ha meg fáj akkor enyhén csak. :(((((((
2013. jan. 5. 19:14
102/541 anonim válasza:
Feküdj le, pihizz. Mast nem nagyon tudsz csinalni! Ez most igy alakult!
103/541 A kérdező kommentje:
Bár tudnék, azt fogom tenni ! :(
2013. jan. 5. 19:22
104/541 anonim válasza:
Nekem meg mintha peteeresem lenne vagy mi. Olyan tojcsis a nyakom? Mi a gatya van velunk? :((
Hetfoi beta hcg re nagyon kivancsi vGYOK. Nyugi kedves!
105/541 anonim válasza:
Nezzed a comedy centralt ha tudod! :-)
106/541 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi lehet, de amugy a betéten csak pár csepp vér látszik, a papiron van több, darabka is egyszer volt eddig.. nem értem.
2013. jan. 5. 19:53
107/541 anonim válasza:
Hatha abba marad, akkor meg talannincs veszve! :-)
108/541 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem maradt abba, de megint olyan sötétebb barna mint először volt. Ugy hogy lehet h csak az vér darab távozott amit a doki látott. Amugy elég gyenge most, reménykedek még. Csak rosszabb ne legyen!
2013. jan. 5. 22:28
109/541 anonim válasza:
Ìgy van! ;) de ne kattogj, mert csak magad idegeled! Nem lesz semmi baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!