Szerintetek ez mi lehet? Vagy hogy lehet? Kb 3 hete pozítivat teszteltem. Ma voltam dokinál, de azt mondta lehet hogy nem is terhesség mert csak kevés vér látható méhűrben, vagyis olyan mintha készülne megjönni. Nyálkahártya 3mm.
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 12:44
121/541 anonim válasza:
Es a nyalkahartyad most mekkora volt?
122/541 A kérdező kommentje:
Hát ezt adta a doki, ő az orvos biztos nem viccbből irta fel :( hát igy utólag vissza gondolva sztem mikor először látott orvos már akkor nem élt a babám, mert akkor is már csak vért látott :( nekem is valoszinű hogy azért lett pozitív a menotest mert még volt hcg a szervezetemben :( legközelebb hamarabb megyek dokihoz nem várok 2-3 hetet! bár lehet az sem segitett volna rajta, talán beteg volt, ezzel nyugtatom magam :((((
2013. jan. 7. 17:15
123/541 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom nem is mondták, meg a leletemen sincs rajta.
2013. jan. 7. 17:19
124/541 anonim válasza:
Igen sajna ezen mar nemtudunk valtoztatni! Az ergam cseppeket en is szedtem tinikent, mert mindig elontott a ver es iszonyuan gorcsoltem. Sokat segitett.
125/541 A kérdező kommentje:
Én remélem hogy segit kitisztulni teljesen, nagyon nem szeretnék kórházba menni :(
2013. jan. 7. 22:37
126/541 anonim válasza:
Nem lesz semmi gond! Jol vagy?
127/541 A kérdező kommentje:
Lelkileg nem igazán, de amugy igen köszönöm! Jöv 7 csüt-ön megyek ujra megnézi hogy kitisztultam-e rendesen, de ugy néz ki nem kell korházba mennem. Azóta vastagodott a nyálkahártya 10 mm-es, benne 10x4 mm deformálódott petezsák :( . Doki azt mondta nem volt életképes! :(((((((
2013. jan. 10. 16:42
128/541 anonim válasza:
Ohhh basszus! Sajnalom! De tényleg terhes voltál! Szegénykém!
129/541 A kérdező kommentje:
Igen az már biztos hogy csak voltam :( 1 éve nem védekeztünk, már azt hittem baj van velünk, legalább annyit megtudtam hogy nincs gond! :( Bár nem igy szerettem volna :(
2013. jan. 10. 20:56
130/541 anonim válasza:
Probalj meg ezen tul lenni. Kis pihi. Aztan probalkozzatok ujra! :-)
Ez mosz igy tortent sajna..
Mostven se kattogok ezen, bar minden nap eszembe jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!