Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Abortusz? Mit tegyek?

Abortusz? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

9 hetes terhes vagyok. A párom nem akarja a babát, én viszont nem szeretnék gyilkos lenni. A párom azt mondta, ha megtartom, elhagy.

Anyagiakkal nincs gond.

Hogy döntenétek a helyemben?

2012. nov. 27. 18:24
 41/99 anonim ***** válasza:
Szia! Én is örülök a döntésednek! Tavaly nekünk is megszakításos módszerrel fogant a babánk, mi is megtartottuk, az elejétől fogva akartuk a babát, mi sem éltünk együtt, 5 és fél éve vagyunk együtt, anyagi helyzetünk is rossz volt. Már 3 és fél hónapos a kislányunk! A párod, ha igazán szeret, akkor mellettetek fog maradni! Élvezd a várandósság és majd a babázás minden pillanatát!
2012. nov. 27. 22:26
 42/99 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon örülök,remekül döntöttél,soha nem fogod megbánni ez biztos =)

Csak pozitívumként,nálunk sem tervezett baba volt,párom abortuszra akart küldeni,különben elhagylak szöveggel Nem mentem abortuszra,és nem is hagyott el. Csak bepánikolt..2hónapos a kislányunk,és imádja,bent volt velem a szülésnél is,és jobb a kapcsolatunk,mint valaha volt. Lehet,hogy a Te párod is csak bepánikolt,ez természetes a férfiaknál,mert bennük nem dolgoznak a hormonok és ők inkább rettegnek a felelősségtől,és,hogy miből,hogyan stb. Nem azt mondom,hogy mindegyik,de sok férfi. De ha nem is vele,hanem egyedül,akkor is sok boldogságot és gratulálok!!

2012. nov. 27. 22:40
 43/99 anonim ***** válasza:
38-as vagyok. Igen, nekem is azt mondta. Már el is búcsúztunk... Aztán 20 perc múlva már keresett is, hogy nem tud elhagyni "minket" :) :)
2012. nov. 27. 23:05
 44/99 A kérdező kommentje:

Na de lányok. 2 hete pánikol? Nem sok egy kicsit? Én már nem bízom bent, hogy meggondolja magát:(

Mindegy, a lényeg az, hogy megtartom, ő itt lesz nekem:))

2012. nov. 27. 23:09
 45/99 anonim ***** válasza:
Ha az anyagiak megengedik akkor szerintem vállald be. Az apuka lehet meggondolja magát később, ha meg nem, akkor gyerekkel is lehet párt találni.
2012. nov. 28. 07:46
 46/99 anonim ***** válasza:
42-es vagyok,nekem 5 hónapig pánikolt. Most meg imád minket,és megbánta,hogy el akart küldeni abortuszra,nagyon bántja a dolog.
2012. nov. 28. 10:21
 47/99 anonim ***** válasza:

A pasik többsége a tervezett babánál is bepánikol. Valamelyik akkor igazán, amikor már a kezében tartja... Aztán megnyugszanak.

Persze lehet, hogy a pasinak tényleg nem kell majd a gyerek. De akkor meg abortusz után is bármiért elhagyott volna, pl. ha 6 hétig nem szexelhettek, meg ilyenek...

2012. nov. 28. 17:54
 48/99 anonim ***** válasza:
10%

"Persze lehet, hogy a pasinak tényleg nem kell majd a gyerek. De akkor meg abortusz után is bármiért elhagyott volna, pl. ha 6 hétig nem szexelhettek, meg ilyenek..." - utolsó, a nők tényleg ilyenekkel szokták nyugtatgatni önmagukat?

Na, mert a valóság az, hogy én pl. férfiként nagyon kevés dologért hagynám el a párom, tényleg "holtomiglan-holtodiglan együtt"-ben gondolkodom. Viszont az, ha bepakolja a saját értékrendjében kettőnk kapcsolatát és engem egy embrió mögé, az az a megaláztatás és szégyen kifejezetten az említett nagyon kevés dolog között van... a másik két hasonló is az önreprodukcióhoz fűződő szabadságom tiprása az által, aki állítólag szeret, a fogamzásgátlás kapcsán való megtévesztés, és a "kakukkfióka neveltetés" - ezek az azonnali szakító okok, minden más részemről a "beszéljük meg", "oldjuk meg", "van második esély"... egyébként velem is megcsinálta anno az egyik exem, és akkor végülis kitartottam még évekig mellettük... azt kell mondjam, sajnos...

2012. nov. 29. 09:34
 49/99 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, a gyerekem már pedig fontosabb. Az én vérem, én csináltam, bennem van. És már szégyenlem is, hogy az abortusz gondolata megfordult a fejemben.
2012. nov. 29. 12:27
 50/99 anonim ***** válasza:
13%

most már tényleg remélem, hogy a kérdező csak egy okos troll.

ellenkező esetben szégyellem, hogy én is a női nemhez tartozom.

2012. nov. 29. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!