Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Abortusz? Mit tegyek?

Abortusz? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

9 hetes terhes vagyok. A párom nem akarja a babát, én viszont nem szeretnék gyilkos lenni. A párom azt mondta, ha megtartom, elhagy.

Anyagiakkal nincs gond.

Hogy döntenétek a helyemben?

2012. nov. 27. 18:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/99 anonim ***** válasza:
0%

Nem azért, egyébként, hogy ijesztgesselek, mert tízezrelék a valószínűsége, de ez a látott kép megfelelhet egy hasűri terhességnek is. Mert ott is az történik, hogy a méhnyálkahártya proliferációja ugye a hormonális hatásokra ugyanúgy végbemegy, a sárgatest ugyanúgy megtartott, csak épp az embrió nem ott van, ahol keresik...

De mondom, ezt csak azért írtam példának, hogy TÉNYLEG húzzál dokihoz, mert igényem van rá, hogy ÉLŐ vitapartnernek magyarázzam, mire érzékeny a pasik lelke:)))

2012. dec. 1. 15:23
 92/99 A kérdező kommentje:
Tökre nincs kedvem vitatkozni:)
2012. dec. 1. 17:42
 93/99 A kérdező kommentje:
Na de ha nem a helyén van a terhesség, akkor az fájna, görcsölne nem? Nekem abszolut semmi tünetem nincs.
2012. dec. 1. 17:48
 94/99 anonim ***** válasza:
0%

Helyes, akkor EZEN ne is vitatkozz, kavarj el a dokihoz, azzal, hogy 3 hete pozitív a terhességi teszted, és ahhoz képest ilyen most az UH leleted.

És nem, nem feltétlen lennének még tüneteid, lutri, hogy egy hasűri terhesség mikor ad tünetet, attól függ, hogy min tapadt meg, és mi van körülötte. Van, hogy szinte azonnal, és van, hogy hónapok múltán. Sőt olyan is volt már itt Magyarországon, akinek a 36. héten adott...

Mondom, nem adok neki túl nagy esélyt, de ha mégis, azzal nem szabad jáccni, és sajnos a pozi terhességi teszt + vaginális UH-val üres méh ennek is lehet tipikus tünete.

2012. dec. 1. 18:29
 95/99 anonim ***** válasza:
0%
... ja és addig ne hagyd élni, amíg nem csinál egy hasi (medence) UH-t is, ennyit megér a biztonságod...
2012. dec. 1. 18:32
 96/99 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy ne hagyjam élni?
2012. dec. 2. 15:07
 97/99 anonim ***** válasza:
Úgy érti az orvost ne hagyd addig :)) Mármint, hogy nyúzd vele!
2012. dec. 2. 23:04
 98/99 anonim ***** válasza:
Hát ha anyagilag mewgtehetném, hogy egyedül neveljek fel egy gyereket akkor megtartanám.
2012. dec. 10. 19:55
 99/99 anonim ***** válasza:
Mi van veled azóta???????
2012. dec. 11. 13:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!