Abortusz? Mit tegyek?
9 hetes terhes vagyok. A párom nem akarja a babát, én viszont nem szeretnék gyilkos lenni. A párom azt mondta, ha megtartom, elhagy.
Anyagiakkal nincs gond.
Hogy döntenétek a helyemben?
mennyi idős vagy egyébként? és külön élsz a szülőktől?
7es voltam
Egyébként szerintem az is lehet, hogy nem is hagyna el. Be van rezelve. Vagy ha komolyan gondolja, hogy akkor elhagyna, akkor az is lehet, hogy előbb-utóbb elhagyna így is úgy is.
De tényleg lehet, hogy nem is hagyna el!
Valamelyik válaszoló azt írta itt, hogy ha nem akarta a párja akkor miért csodálkozik a reakcióján a kérdező. Nos, nekem erről az a véleményem, hogy egy gyerek "megcsinálásához" (rettenet ez a kifejezés, de én most ezt használom) KÉT ember kell! Egy férfi és egy nő! Legalábbis ha minden rendben van, akkor ők ketten lefekszenek egymással és abból egy új élet jön létre. Na már most, ebben az esetben ha a férfi nem egy gépfegyverrel a fejénél közösült az adott nővel akkor tudnia kell, hogy benne van a pakliban, hogy az együttlétnek lesznek következményei, általában az, hogy a nő terhes lesz. Sokszor gumióvszer, tabletta, spirál ... stb. mellett is! Így kötelessége vállalni a tetteiért a felelősséget!
Nyilván megteheti, hogy nem neveli a gyermekét, természetesen ... De kedves kérdező gondolj bele, ha ő egy ilyen esetben MEGFENYEGET Téged és érzelmi zsarolással akar rávenni Téged arra, hogy egy abortusz mellett dönts, akkor szeret Ő Téged igazán? Mert véleményem szerint NEM.
Én 19 éves voltam, a Párom szintén amikor besikerült a lányunk. Nem akartuk, lesokkoltuk, a Párom akkor azt mondta, hogy az abortusz lenne az ésszerű megoldás de rám bízza a döntést, bárhogyan is döntsek Ő mellettem lesz. Pedig akkor együtt is voltunk, meg nem is. (Szakítottunk de valahogy mégsem ment egymás nélkül) Végül megtartottuk a babát, rengeteg áldozatot meghozunk érte (tanulás, munka, háztartás egyszerre mindkettőnknek) de megérte!
Gondold át amit írtam! Én a helyedben megtartanám, pláne ha az anyagiakkal nincsen gond. Ha a Párod elhagyna, azt máskor is megtenné. Mert ilyet olyan ember aki szeret, nem mond! Ez a véleményem!
Megszakítással védekeztünk, tehát tudta, hogy bent van a pakliban.
Most azt mondja, hogy nem készült fel rá 29 éves fejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!