Ha a baba becsúszik, akkor megtartsuk a barátnőmmel, vagy ne?
Hát ne haragudj, de ezt mi hogy döntsük el helyettetek?
Hány évesek vagytok? Suli,munka,lakás? Együtt vagytok vagy csak épp kufircoltatok egyet? Akarjátok a babát?
Ha nem akarsz gyereket, akkor VÉDEKEZZÉL NORMÁLISAN.
Ha meg védekezés ellenére becsúszik, akkor hagy ne mi döntsük már el, mit csináljatok vele...
Ne az járjon a fejedben, hogy mi legyen, hanem hogy MI NE legyen.
Akkor akarj majd babát, ha barátnőddel évek óta együtt vagytok, van lakásotok, és munkahelyetek, hogy ne 25000 ft-os gyesért maradjon a csaj otthon...
Megtartsuk gyerekfejjel vagy megöljük a gyerekünket ahelyett hogy felelősségteljesen védekezünk és az esélyét sem adjuk meg annak, hogy ezen gondolkodni kelljen???
11 éve gumizok, igen, jobb lenne nélküle, de végiggondoltam mit és mikor akarok az élettől és kitől akarok gyereket. Kétszer nem védekeztem, tudatosan, 2 gyerek lett belőle, akkor amikor én akartam. Fel kell húzni és akkor nem írsz ki ilyen kérdést és nincs dilemma, amire másoktól várod a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!