Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy beszéljek barátnőmmel a...

Hogy beszéljek barátnőmmel a baba-kérdésről? Szeretnék neki segíteni, h neki is lehessen.

Figyelt kérdés

Annyit mondott, h nem jön a baba régóta, de láttam, eléggé felkavarja a dolog, nem akartam faggatni. Nekünk 3 év után most jött össze a baba orvosi segítséggel.

Nem tudom, mit tehetnék, javasoljak-e orvost, stb.

Szeretném, ha együtt babáznánk, csak tudom, h nekem pl. baromi sz.r volt, mikor a baba kérdéssel "piszkált" bárki is a 3 év alatt

2011. febr. 28. 18:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyszer beszélj vele, az nem piszkálás. Orvost ajánlani jó ötlet, csak semmit ne erőltess.
2011. febr. 28. 18:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Már egyszer beszéltem, de csak ennyit. Ezért nem szeretném felhozni, várom, h kérdezzen, mert mondtam, h nekünk is nehezen sikerült. Persze nekem sem egyszerű téma. Pocaklakó még a kicsi.
2011. febr. 28. 18:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Még az én példámat elrettentésképpen leírom. Nekünk könnyen jött a baba. A barátnőmnek nem sikerült. Kérdezett, válaszoltam, orvost ajánlottam. Évekkel később (!) kivizsgáltatta magát, kiderült, nála van baj. Megint évek teltek el, közben kérdezgetett, sírt, mindennek utánanéztem, de szó szerint: orvostudomány, gyógynövények, Aviva, kineziológia...nagy nehezen kiderült, hogy egy lépést se tett érte, várja a csodát. Holott megmondták az elején, hogy így nem fog menni. Az évek meg telnek. Hogy ebből mi a tanulság? Még ha jót is akarsz, nem ismered a másik ember indítékait. Én szentül meg voltam győződve, hogyha valaki gyereket akar, mindent megtesz érte, hogy legyen. Félreértés ne essék: ő kérte a tanácsomat, nem is én erőltettem. Tehát a maximum amit tehetsz, hogy esetleg megkérdezed, miben segíthetsz, de az ő gondját ne vedd magadra.
2011. febr. 28. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!