Mit tennétek a helyemben? Tartsam meg?
19 éves lány vagyok, 5 éve kapcsolatban. 10 napja késik a menstruációm, nagyon úgy néz ki, terhes vagyok.
Úgy érzem még nem vagyok képes felnevelni egy csöppséget, de másrészt nagyon abortuszellenes vagyok.
Mit tennétek a helyemben? Előre is köszi a tanácsokat...
Sok minden befolyásolja az embert de azt tedd amit igazán érzel.Ha azt érzed akarod és gondolj arra hogy ha majd ránézel a pici babára érezd ugyanazt!!!!"akartalak és nagyon szeretlek kicsikém."
tapasztalatbol írom ezt neked.a fiam már 11 éves és ma is eszembe jon ez a gondolatom!
Ezt neked kell tudnod.Mennyire komoly a kapcsolat??
Még fiatal vagy,viszont sokan felnevelnek már ilyen idösen gyermeket.
Nekem volt egy abortuszom.Ezért el lehet itélni.Èn magamnak is megtettem.Viszont mára van egy boldog családom 2 gyermekem az apuka ugyan az. :)
Mikor elözször terhes lettem,nem tervezett volt,gyógyszert is szedtem....Sajnos nagyon rosszkor szeretett volna érkezni. :(
Mára minden másként alakult.
Ne hallgass senkire,csak a szívedre és eszedre.Beszélj a pároddal nyugodtan.
Hát ezt neked kell eldönteni, nem nekünk.
Védekeztetek?
21:11-esre szavazok!
Egy kolleganőm elvetette - a harmadikat... Máig bánja.
Miért, Utolsó? Te próbáltad 19 évesen és nem bántad meg?
Nem találkoztam még senkivel, aki ne bánta volna meg.
"Én sokkal találkoztam aki nem bánta meg.Új pasija lett,gyereket vállalt vele és boldogan él."
Szerencsés, hogy lehet még gyermeke. Egy barátnőmnek az abortusza óta nem lehet gyermeke. Minden nap bánja, hogy elvetette. Sokat sír emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!