Nem tudom letenni a cigit. Mennyire káros a babára nézve? 10 hkm.
A második terhességemet végigcigiztem. Egészséges lett a baba. De ez nem garantálja h ez is az lesz ugye?
Nem akartam gyereket, védekezés mellett fogant. Fogalmam nincs miből/hogyan fogjuk eltartani. Most szerettem volna elhagyni a párom, emiatt is nehéz a leszokás:S
Köszönöm:)
Ma még nem gyújtottam rá:)
Istenem, de nem értem, hogy ilyen emberek minek jönnek erre az oldalra. Ha csak oltogatni tudjátok az embert, tartsátok meg magatoknak a parasztkodást.
Hajrá kérdező! A kisbabád mindennél fontosabb. Ne törődj az ilyen emberekkel.
7es vagyok. Fiatalabb koromban(ma 27 vagyok,20 éves koromban volt ) abortuszom. Most várom a 2.gyermekem. Egyébként nekem is egy nagyon közeli rokonom(édesanyám testvére,tesomként szeretem) cigizik,sajnos nem tudunk rá hatni hogy letegye. Egyébként én is védekezés mellett lettem terhess annak idején,nappalis egyetemistaként. Párom akkor 4 hete dolgozott a munkahelyén. Nem mertük megtartani a babát(engem is a próbaidő letelte elött 1 héttel küldtek el,1 hetet adtak hogy cégen belül találjak másik helyet,ha találok maradhatok,ha nem elküldenek) . Most a párom már 4 éve van ugyanazon a melóhelyen,relativ mondhatónak fixnek a helye,most jön a kistesó. Sajnos nagyon nehéz a nagynénémmel,mert mondjuk neki hogy legalább a baba/babák miatt tegye le a cigit aki fejlődik bennem ill a nagylány miatt 3 lesz de nem tudja...S nekem ez is elég rossz hogy ezt a cigi mennyiséget megkapják. Hetente megyek ugyanis hozzájuk. Egyébként tudom testileg is lelkileg is milyen megterheő az abortusz. Mint irtam volt nekem. Egyébként gratulálok hogy csökkenteni tudtad a cigi mennyiséget:)
Még régebben beszélgettem ey hölggyel s azt mondta a doki hogy a napi 1-2 zál cigi kisebb stresszt és kárt okoz mint ha azzal stresszelné magát hogy ő most nem tudja letenni a cigit. (Egy biologus volt az illető)
Oltogatni, ugyan már!
Most komolyan egy FELNŐTT embernek kell tapsikálni, mert terhesen ma még nem gyújtott rá???
Tényleg valakinek magyarázni kell,hogy a dohányzás árt a babának?
És egyébként nem 10 ezerből kell eltartani (bár ha annyira rossz a helyzet, ennyit cigire költeni elég luxus) , de talán az lenne a minimum,hogy a cigi árát ráköltöm. Na amíg ez nem jön magától, addig kár gyereket vállalni!
Köszi, hogy van, aki megért:)
Azóta is tartom amit megfogadtam, nem gyújtottam rá:) viszont egész nap eszek és akkora lett a pocim, hogy csak na:D
Este küldök róla képet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!