Ikres kismamik és anyukák lenne egy kérdésem?
Üdv. Mindenkinek.
Arra lennék kíváncsi, hogy az uh előtt nem volt olyan megérzésetek, hogy ketten vannak a babáitok?
Nekem ilyen érzésem van... Igazából már a pozi teszt előtt is éreztem, hogy sikerült baba és akkor még fizikai tüneteim nem voltak csak éreztem, hogy boldog vagyok. :)
Ma fogok időpontot kérni a dokitól 5 hetes vagyok. Van egy olyan furi érzésem, hogy ketten vannak... :)
A családomba volt ikerterhesség.
Volt aki így érzett és tényleg ketten voltak??
Bocsánat ha butaságot beszélek első babám és annyira boldog vagyok.. :) 1. hónapba sikerült és ha még ketten is lennének akkor végképp nagyon boldog lennék.
Köszönöm... :)
Szép napot... :)
26 éves vagyok... párom 37...
Sejtem, hogy nem egyszerű két picurkával de gondolom annyival több örömet is adnak... :)
Igazából így hogy még nem neveltem kisbabát csak sejtésem van hogy mennyire nem egyszerű ikrekkel, de látom benne a csodát is... :)
Jajj,ne haragudj! A terhességi korodra lennék kíváncsi!:D Rosszul tettem fel a kérdést...
ikres kismami
jaaa... :)
bocsi félreértettem... :)
8 hetes 2 napos vagyok...
az uhn 7 hetes 4 napos voltam... :)
Köszönöm. Nagyon kedves vagy hogy biztatsz... :)
Majd meglátjuk a következő uh-n... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!