Augusztusi kismamik/már anyukák, mi van veletek?
Láttam,már többen megszültetek, kicsit irigy is vagyok:-)
Én 10-ére voltam kiírva,de még egyben vagyok. Folyamatosan járok nst-re, néztek magzatvizet,az tiszta. Ma is megyek délelőtt,nem tom mi lesz még a vége. De egyenlőre nem érzem,hogy szülnék. Üdv mindenkinek,40+3hkm.
Nekem is a keményedések már kezdenek az agyamra menni, úgy nézek ki, mintha lenyeltem volna egy görögdinnyét egészben. Éjszaka alig tudtam aludni annyi jóslóm volt, de a szülés csak nem akar beindulni. Az előzőt is 10 nappal túlhordtam, akkor is indították, így most sem várom sokkal korábbra a babót. Amúgy az indítástól nem kell tartani, én sokkal jobban örülnék neki, ha fixen tudnám mikor startolunk, nem pedig a jeleket kéne figyelgetni. Akkor legalább fix, hogy nem éjszaka kell a kórházba rohanni és kezdeni valamit a nagyobbik gyerekkel. :)
Kitartás mindenkinek, ez már a finish! 39+4 hkm
Sziasztok!
Én holnapra vagyok kiírva,de semmit nem érzek még.Na jó,tegnap reggel egy kicsit furán ébredtem,és bíztam benne hogy a Kisfiam lesz a 24.szülinapi ajándékom,de nem.Holnap mennem kell magzatvízre,az milyen?Fáj?Ugye csak pár pillanat az egész?Akkor oda lehet ruhába menni.(hogy ne puci fenékkel feküdjek az ágyon :D ).Nekem még nagyon sokat mocorog,nem tudom mi lesz belőle,tuti túl viszem,csak az a kérdés hogy mennyivel.Remélem nem sokkal.Én megkérdeztem,hogy ha letelik az időm,maradhatok-e bent megszülni,de azt mondták,hogy nem kívánságműsor :(. Pedig összeszedtem volna az erőmet,a Férjem is velem lesz holnap tutira,és mehettünk volna.Az a legnagyobb félelmem,hogy úgy megyek majd,amikor ő dolgozik,és nem ér be időbe.Mástól nem,de ettől nagyon tartok.
40hkm
Én 29re vagyok kiírva, de már nagyon nagyon türelmetlen vagyok, rég óta nem tudok aludni,hatalmas a hasam, és elég fájdalmas a csajszim mozgolódása. Az elsőt(aki lassan 21 hónapos) én is 10 nappal vittem túl. A dokim szerint most is esélyes a túlhordás. De az akkor még egy hónap. áááááááááááá Szeretném ha nemsokára kibújan. MErt pl hozzánk a kórház 40 km, és a magzatvízvizsgálatra saját dokihoz kell majd mennem, de mindig korán, reggel 7-re, és a nagyobbam meg fél9ig alszik, nagyszülők dolgoznak, tesók messze, nem tudom, úgyhogy rimánkodok a kicsikémnek,hogy ha más nem akkor legkésőbb 29-én bújjon ki:):)
Könnyű szülést mindenkinek!!!
Sziasztok!
Én holnapra vagyok kiírva. Leszámítva a nagy súlyt, egész jól bírom. Igaz, a múlthéten elsírtam magam a férjemnek mert annyi fáj odalent mindenem. De csak akkor amikor lefekvéshez készülődök, lefekszem és egyből megfájdul minden. A fordulás az egy katasztrófa. Baromira fáj. :( Olyan érzés mintha leakarna szakadni ott lent a méhem, a baba meg még kitudja mi.
Holnap vár rám egy NST és egy UH. Kíváncsi vagyok mit mond majd a doki. A Bajcsyban szülök majd, ott 5 nap után kell befeküdni és utána indítják meg. Szóval holnaptól számítva, legkésőbb egy hét múlva már meglesz a kisfiam. :) Nagyon várjuk már.
Mindenkinek könnyű szülést kívánok!
40+1 hkm
Ma indítják akkor neked? Reméljük könnyű szülésed lesz, majd írd meg mi volt.
Én tegnap voltam dokinál, aki közölte velem, hogy a héten ebből még nemigen lesz gyerek. A méhlepény tökéletes állapotban van, semmi meszesedés, vízmennyiség teljesen átlagos és még csak 1 ujjnyira nyíltam ki. De ha jövő hét péntekig sem indul meg magától és elég érett a méhszáj, akkor indíthatunk, amikor akarom. De az így is már egy hét túlhordás lesz, pedig már nagyon jó lenne túl lenni rajta.
Sziasztok!
Én voltam aki 14.re volt kiírva. Még mindig egyben vagyok. :(
Tegnap voltam bent a dokimnál, mondta hogy ha vasárnapig nincs semmi, akkor vasárnap reggel fél8ra érjek be, befektetnek. De csütörtöknél előbb ne számítsak babára.
A lepényem kicsit meszes, de még tök zárt vagyok. Mondta hogy ne fogjuk vissza magunkat az ágyban. :) De az sem segített.
3 kiló 60 dekára becsülte a kisfiam súlyát. Azt mondta hogy készüljek fel lelkileg, testileg egy jó hosszú fajúdásra mert nagyon nehéz szülés lesz. Hát nem éppen nyugtató szavak az első kisbabát váró kismamának. :(
Szurkolok mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!