24 hetes kismamik! Mennyi kilót híztatok eddig?
Mennyiről indultatok, milyen magasak vagytok? Hány cm a pocakotok?
Én 172 cm magas vagyok, 61 kg-ról indultam és eddig 1 kilót híztam. A pocakom 92 cm. Kicsit kevésnek tartom a hízást, de a nőgyógyászom szerint teljesen rendben van ez, a baba gyönyörűen fejlődik, örüljek hogy nem híztam. Persze a "java" még hátra van... :)
Szia!
Holnap leszek 25 hetes, szóval még benne vagyok. :D 165 cm vagyok, 71,3-al kezdtem, most vagyok 73,3, tehát két kiló jött fel, ha nem számoljuk azt a két kilót, amit lefogytam az elején és visszahíztam utána... :) A hasam 107 cm, és 92-ről indult, szóval a pocakméret rendesen megvan. Én remélem, sokkal többet már nem fogok hízni, nem szeretnék gurulva szülni menni....
További szép babavárást!
25 h km
Szia! Én a terhesség elején fogytam 7 kilót, eddig az jött vissza. Szóval ha úgy nézzük, még nem híztam.:)
A második fiunkat várom, november 27-re vagyok kiírva. És te? 24.2hkm.
Eszek rendesen, én az elsővel is keveset híztam, akkor ráadásul 50-ről indultam...
Fogalmam sincs, mitől függ, ki hogyan hízik, mert van olyan is, aki nagyon-nagyon figyel az étkezésére, mégis hízik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!