20-21 hetes kismamik, mekkora a pocakotok körfogata, mennyit híztatok? Kisfiú v kislány? Nevet sikerült már választanotok?
Igaz én már 22 hetes vagyok de gondoltam válaszolok :)
Eddig 6 kilót híztam, de nem látszik állítólag. Terhesség előtt is nagyon vékony voltam 48 kiló...de azért nem szeretnék ha nem muszáj 20kilót felszedni :)
19.héten derült ki,hogy kisfiam lesz- elvileg Krisztián Balázs lesz a neve :)
pocakom körfogata 89cm. Te mennyit híztál? Fiad vagy lányod lesz? neve?
Szia!
Én pénteken töltöm a 22. hetet, körfogat 105 cm, de én túlsúllyal is kezdtem (165 cm 71,3 kg). Most ugyanennyi kiló vagyok este, tehát reggel majdnem egy kilóval kevesebb és úúúúúúgy örülök neki!!! :D
Kislányunk lesz, Evelin. :)
Szép babavárást!
Nekem sosem méri a védőnő a haskörfogatot, eszembe sem jutott, hogy kellene, így nem tudom mennyi.
Eddig csak fogytam, bár 2 hónapja stagnál a súlyom, igaz, nekem is volt/van túlsúlyom.
A nemét még sajnos nem mondták meg a 19. heti UH-on.
Nektek viszont rúg már a baba??
Mert nekem mellső fali a méhlepény és lehet, hogy ezért, de még csak apró pukkanásokat érzek, remélem ő az.
20+4hkm
Én a 2. babánkat várom, az elsőnél nekem sem mértek haskörfogatot, pedig akkor összehasonlíthatnám; bár 10 kilóval kevesebb voltam, amikor állapotos lettem, úgyhogy lehet, jobb is, ha nem látom az akkori méreteimet...:)
Nekem rugdos, 16 hetesen éreztem először, azóta egyre erősebb. De a 2. babákat előbb érezzük, azt mondják. Szóval ne aggódj, hamarosan te is erősebben fogod érezni őt!
Első válaszoló vagyok!
Nekem az első baba,én már 15 hetesen éreztem a rúgásait. Nem buborékozást éreztem hanem kő kemény rúgást vagy ütést :D
Védőnőm azt mondta simán lehet mivel nagyon vékony vagyok. Azóta egyre jobban és egyre többször érzem a kisfiamat mocorogni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!