3 kislány után ismét babát várok. A Felicitas csomagban most egy kék cumi volt. Rém hülye kérdés, de ezt vehetem "égi" jelnek?
Ennyire kisfiút szeretnél?:)
Tudod veheted ezt égi jelnek,de semmi nem biztos.Szóval,ne éld bele magad,de reménykedhetsz.De tudod,fő az egészség:))
Gratulálok a gyerekekhez!
Ha jól esik, veheted:-)
De Te is tudod, hogy semmit nem jelent:-)
Azért drukkolok, hogy fiú legyen:-)
nekem fordítva volt a lánnyal volt benne kék a fiúval rózsaszín cumi . de a 13. héten biztosra megmondták a nemét szv. kitartás!!
az legyen amit szeretél !
Nagyon aranyosak vagytok!! :-)
Nem,nem élem bele magam...sőt,talán mondhatni,hogy tudom,hogy Ő is kislány lesz-aminek persze van előnye,pl egy ideig nem kell ruhát venni,viszont a végleges név választás...gondolatban megvan már a neve.
Azt mondják,hogy a remény hal meg utoljára,szóval bár lány nevet mondok,ha a babóra gondolok,de azért egy kicsikét reménykedem,hátha ... :-)
Majd ha megmutatja magát valamelyik Uh-n,nem felejtek el írni! Bár tuti lány... de hátha mégsem...
Sziasztok!
Bocsi,hogy belekérdezek,de én 17 hetes vagyok,de még nem kaptam Felicitas csomagot.Mikor kellene kapni az elsőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!